INDFRI FN’S KLIMAMÅLSÆTNINGER MED DIGITALE VÆRKTØJER TIL GRØN OMSTILLING

FN’s ambitiøse klimamål kræver handling og ikke blot ord og hensigtserklæringer. Hos KMD arbejder vi aktivt på at støtte den grønne omstilling. Det gør vi, så private og offentlige virksomheder kan bidrage til FN’s verdensmål, differentiere sig i markedet og gøre en reel forskel. Vores digitale løsninger fokuserer på bæredygtig brug af data og grøn energi. Det kan hjælpe jer med at integrere klimadagsordenen naturligt i jeres daglige arbejdsprocesser.

Løftestangen for bæredygtighed

Digitaliseringen er det vigtigste håndtag i at indfri de ambitiøse klimamål. Med digitale løsninger, der fokuserer på fx bæredygtig brug af data og grøn energi, vil klimadagsordenen blive en naturlig, integreret del af jeres daglige arbejdsprocesser.

Grøn data

Klima er langt mere end målsætninger og et tema i medielandskabet. Forbrugerne ønsker indsigt i eget klimaaftryk. Vi hjælper jer med at skabe fuld transparens om fx energiudledning.

Fremtidssikret digitalisering

I har mulighed for at implementere gennemtestede løsninger udviklet til jer, som hjælper jer med alt fra dataopsamling og analyse til dokumentation og benchmarking. Herigennem bliver I godt klædt på til en fremsynet tilgang til bæredygtighed.

kundecases om grøn omstilling

Artikler og presse om grøn omstilling

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev fra KMD Energi & Forsyning. Så er du blandt de første der modtager de seneste nyheder, indsigter og invitationer.

Sociale medier

Følg os på de sociale medier. Så er du blandt de første til at se de seneste nyheder fra KMD.

Vil I gerne høre mere om, hvordan I kan understøtte Grøn omstilling?

Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Vi sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på jeres spørgsmål – send en besked via formularen.

Kontakt os
Felt er påkrævet