CYBERKRIMINALITET ER EN STOR OG REEL TRUSSEL

Mængden af angrebsflader mod private og offentlige organisationer vokser og cyberkriminalitet udgør i dag én af de største trusler. Samtidig stiger kompleksiteten i de angreb, I skal beskytte jer imod. Kombinationen af de mange angrebsflader og truslernes kompleksitet risikerer at spænde ben for den digitale transformation af jeres organisation. Det gælder derfor om hele tiden at være et skridt foran, have en opdateret sikkerhedsplan og have styr på ansvarsfordelingen mellem jer og jeres it-leverandører.

FLEKSIBEL ARBEJDSFORM

Implementér det samme sikkerhedsniveau i cloud som i on-premise

KORTLÆGNING AF SIKKERHEDSNIVEAUET

Gennemgå tekniske sikkerhedskontroller, politikker, processer og roadmap

MEDARBEJDERNES AGEREN

Udfør awareness-kampagner, der løfter hele organisationens it-sikkerhedsniveau

Newsletter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så er du blandt de første der modtager de seneste nyheder, indsigter og invitationer.

Sociale medier

Følg os på de sociale medier. Så er du blandt de første til at se de seneste nyheder fra KMD.

Løsninger

Cyberkriminalitet rammer jeres virksomhed, hvor den er allermest sårbar. Det kræver specialistviden, uddannelse, træning og avancerede sikkerhedsløsninger at dæmme effektivt op for angrebene. Og det kræver et stærkt beredskab at bekæmpe, begrænse og efterforske hændelsen, når uheldet er ude.

Lad os hjælpe dig videre

Vil I gerne høre mere om jeres muligheder indenfor beskyttelse og sikring af data? Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Vi sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på Jeres spørgsmål - send en besked via formularen eller ring til os på tlf.: +45 4460 6158.

Felt er påkrævet