Kvinde benytter smarthøjtaler i køkken

It-sikkerhed

Hav sikkerhedsbrillerne på, når du køber ’smarte’ produkter til hjemmet

Læs hele indsigten her

SIKKER HANDEL PÅ NETTET

It-kriminelle er hele tiden et skridt foran og tilrettelægger deres angreb så de rammer os, der hvor vi er mest sårbare. Fx når vi handler på nettet. Husker du at beskytte dig, når du shopper online? Vi har samlet fire råd til sikker nethandel.

ET HOLISTISK PERSPEKTIV PÅ SIKKERHED

Mængden af angrebsflader mod virksomheder vokser. Samtidig stiger kompleksiteten i hver enkelt af de angreb, sikkerhedsansvarlige skal beskytte virksomheden og medarbejderne imod. Kombinationen af de mange angrebsflader og truslernes kompleksitet risikerer at spænde ben for den digitale transformation, der er nødvendig, hvis forretningen skal bevare konkurrencekraften og høste fordelene af en mere fleksibel it-drift i form af cloud computing. Derfor er der brug for rådgivning og løsninger, der kan implementere den klassiske sikkerhedsforståelse i moderne, hybride cloud-miljøer.


Bogense

Som en forholdsvis lille kommune hverken skal eller vil vi have ansvaret for at opretholde de kompetencer, der skal til. Derfor har vi blandt andet haft managed firewall hos KMD i mange år.

Per Stenaa, It-chef Nordfyns Kommune

Læs mere

3 RÅD TIL SIKKERHED I HYBRIDE MILJØER

Fleksibel arbejdsform

Implementér det samme sikkerhedsniveau i cloud som i on-premise

Kortlægning af sikkerhedsniveauet

Gennemgå tekniske sikkerhedskontroller, politikker, processer og roadmap

Medarbejdernes ageren

Udfør awareness-kampagner, der løfter hele organisationens it-sikkerhedsniveau

Nyt fra KMD

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så er du blandt de første der modtager de seneste nyheder, indsigter og invitationer.

Tilmeld dig her

Lad os hjælpe dig videre

Vil I gerne høre mere om Jeres muligheder indenfor beskyttelse og sikring af data? Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Vi sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på Jeres spørgsmål - send en besked via formularen eller ring til os på tlf.: +45 4460 6158.

Kontakt os