Kick-start din SAP s4/hana cloudrejse helt uden risiko

Kick-start din SAP s/4hana cloudrejse helt uden risiko

Begræns din risiko på cloudrejsen

Cloud-løsning 

Det er vanskeligt at forudsige bump på vejen, når man som virksomhed rejser mod hidtil ukendte destinationer. Men det er dog muligt at reducere risikoen markant, inden man booker og betaler for turen. KMD har konceptualiseret et kort og effektivt forløb, der hjælper virksomheder med at rejse så risikofrit som muligt fra alle former for ERP til SAP’s cloudbaserede ERP-løsning, SAP S/4HANA.

SAP Cloud

KMD Discovery Assessment tager temperaturen på din virksomhed og kortlægger forandringsparatheden i forhold til at standardisere processer. Forløbet giver dig kvalificeret indsigt i virksomhedens styrker og svagheder i forhold til cloudrejsen, før blækket rammer aftalepapiret. Vores infographic giver dig overblik over indholdet og processen.

Se vores infographic

Fokus flytter fra nutid til fremtid

Mand på toppen af bjerg

Digital transformation flytter din virksomheds fokus fra nutid til fremtid. I stedet for blot at holde virksomheden kørende bliver du i stand til at sætte det lange lys på og spotte muligheder for innovation og forretningsudvikling. Vi ved, hvad vi taler om. I KMD har vi fintunet vores egne forretningsprocesser med standardprocesser i SAP S/4HANA. Vi er blevet udfordret undervejs, men har foretaget justeringer og høstet store gevinster. Læs vores historie om egne erfaringer i forbindelse med cloudrejsen.

Læs historien
Målrettet indsats

Er i forandringsparate?

De fleste virksomheder vil sige, at de ikke passer til en standardskabelon. Men når det lykkes landets største og mest komplekse virksomheder at tilpasse sig standardprocesser, kan det lykkes for de fleste. Den største barriere handler ikke om processer, men om manglende forandringsledelse.

KMD Discovery Assessment afdækker organisationens transformationsparathed og giver jer de bedste forudsætninger for at få succes med cloudrejsen.

Kontakt os for en uforpligtende samtale om KMD Discovery Assessment

SAP partnerskab

Tæt partnerskab med SAP

KMD har rådgivet om, implementeret og vedligeholdt SAP-løsninger i mere end 20 år. I forbindelse med KMD’s egen implementering af SAP S/4HANA Cloud har vi sammen med SAP udviklet en række nye funktionaliteter og best practices, som gør det nemmere for organisationer at konvertere til cloud, også selv om de har særlige behov.

Vores tætte udviklingssamarbejde med SAP fortsætter, og vi udnytter vores mangeårige ekspertise til at gøre det nemt for virksomheder – små som store – at træffe valg om SAP S/4HANA Cloud.

Vil I vide mere?

Kontakt os i dag. Vi er klar til en uforpligtigende dialog om, hvordan vi kan hjælpe jeres organisation med migreringen til SAP S/4HANA.

Portræt af Ricky Thyssen Johannsen Sander
Felt er påkrævet