Mand skriver i regneark på computer
Kollegaer i mødelokale

Ensartet indadtil - fleksibelt udadtil

KMD Supply Chain Services giver jer et enkelt og robust interface, hvor I kan udveksle alle handelsdokumenter med leverandører, logistikpartnere, kunder og bank. Dertil kommer en række add-ons, der understøtter eInvoicing, eBilling, eOrdering og eLogistik: Indadtil kan I få konverteret alle modtagne dokumenter til det eller de formater, I ønsker. Det giver en ensartet struktur og kvalitet - og dermed en mindre manuel indsats Udadtil kan I levere dokumenter i de formater og på det medie, I aftaler med modtager Vi kan også hjælpe jer med track & trace-løsninger, arkivering med avancerede søgeværktøjer og rådgivning inden for både business-to-business og business-to-government udfordringer.

Gør jer klar til vækst og nye krav

Globalisering, vækst og disruption stiller nye krav til gennemsigtigheden i jeres handelstransaktioner, og dem kan I leve op til med en digitaliseret supply chain. Her kan I for eksempel hurtigt sikre, at I kan levere rettidigt. I kan udveksle handelsdokumenter i de rette formater, og I kan holde overblikket, når forretningen vokser. Digital samhandel er allerede krav i mange forretningsaftaler, og fra november 2018 kræver EU, at den offentlige sektor i hele EU kan modtage elektroniske fakturaer. Det giver nye muligheder for effektiv samhandel i hele EU, og med KMD Supply Chain Services kan I blive klar allerede nu.
arbejder på bærbar computer

Agil og robust på samme tid

Vi ved, at mange virksomheder lever med ældre integrationer, og at der kan være stor økonomisk gevinst ved at optimere og strukturere hele integrationsarkitekturen og gøre forretningen mere agil. Vi ved også, at manuelle og svært gennemskuelige integrationer er kilde til alvorlige og omkostningstunge fejl. For eksempel kan leverandørfakturaer, der ikke bliver godkendt rettidigt, koste timers arbejde, morarenter og andre strafgebyrer. Eller leverandørfakturaer der fejlagtigt bliver godkendt, enten af rutinemæssige årsager eller på grund af en mangelfuld fakturakontrol. Alt dette kommer I til livs med en konsistent sammenhængende løsning på alle de digitale handelsudvekslinger.

Kom ud i verden med effektiv supply chain

KMD Supply Chain Services er blandt Nordens største og mest kompetente udbydere af EDI-services, og kan bidrage til at optimere jeres supply chain processer. Vi er hastigt på vej ud i verden, og KMD Supply Chain Services anvendes i stadig flere europæiske lande.

Personlig overlevering

Indbyrdes handel i EU

I får adgang til sikker og effektiv samhandel inden for hele EU
Udveksle data

Optimering af processer

I får afsættet for at forenkle jeres processer og forbedre jeres service
Personlig tilpasning

Velovervejet løsning

I får en gennemtænkt løsning, der er enklere at vedligeholde og udvikle

Vil du vide mere?

Vil I gerne høre mere om jeres muligheder inden KMD Data Integration Services? Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Vi sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på jeres spørgsmål.

Niels Heikel Vintehr
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra KMD Data, Information Management & Analytics.

Tilmeld dig her