Medarbejdere kigger på server

KMD's it-infrastrukturløsninger skabes i et tæt samarbejde mellem infrastrukturspecialister, hardware- og softwarerådgivere samt it-managementkonsulenter. Dette skaber sammenhæng mellem lagene og komponenterne i den digitale infrastruktur.

KMD's tilgang

KMD's tilgang til leveringen tager altid udgangspunkt i at skabe værdi og sammenhæng mellem mennesker, processer og værktøjet. Det handler om at skabe det bedst mulige sammenspil mellem de mennesker, der er involveret (slutbrugere, it-supportere eller kunder), de processer som installationen indgår i (forretningsprocesser og it-systemprocesser) og selve produktet som værktøj. Således bliver omdrejningspunktet for en levering People-Process-Tools.

Infrastruktur og it-management - kom på forkant med jeres it-infrastruktur

Infrastrukturen er det bærende element i jeres it-installation og afgørende for, hvor godt jeres it-services leveres. Et samarbejde med KMD kan sikre kvaliteten af din tekniske infrastruktur og de processer bag.

Forankring i hele organisationen

Forandrings- og forankringsledelse er en naturlig og vigtig del af vores arbejde med at optimere processer hos vores kunder. Vi lægger særlig stor vægt på at få den enkelte medarbejder med – for det er gennem medarbejdernes engagement og drivkraft, at I får den fulde effekt af indsatsen.

Få det bedste infrastrukturelle fundament for din forretning

Vores erfarne it-managementkonsulenter designer og implementerer processer med udgangspunkt i din organisations unikke behov. Vi tager afsæt i anerkendte best practices såsom ITIL®, og du får en skræddersyet løsning, som både medvirker til at nedbringe omkostninger og øge effektiviteten af jeres it-infrastruktur. Få et overblik over vores it-management.

Vil du vide mere?

Torben Kvistgaard Jensen

Torben Kvistgaard Jensen

Senior Sales Manager

Send besked

6.000

Så mange servere har KMD til at understøtte og servicere kunders virksomheder og organisationer.

Læs mere om KMD