Bliv en del af et stærkt it-netværk

Stadigt flere organisationer opdager de mange fordele ved at outsource hele eller dele af it-driften til KMD: Økonomisk gevinst og frigjorte ressourcer til udvikling og innovation af kerneopgaver – og ikke mindst en ekstremt stabil it-drift med høj sikkerhed, høj tilgængelighed og 24/7 overvågning og monitorering.

En ustabil it-drift kan have voldsomme konsekvenser: Nedetid for netværk og applikationer kan resultere i, at samtlige organisationens aktiviteter ganske enkelt går i stå – og hvert minut tæller. Sikkerhedsbrister kan både undergrave tilliden til jer som organisation, skabe dårlig presseomtale og åbne op for trusler og risici udefra.

I dag kan ATP's it-afdeling koncentrere sig om at understøtte forretningen efter tæt samarbejde med KMD om at udvikle stabile it-systemer.

KMD understøtter både it- og netværksdrift og leverer drift og vedligehold af applikationer og cloud services. Vi er it-samarbejdspartner for virksomheder i brancher som finans, pharma, retail, tele og energi og understøtter ligeledes kommuner, regioner og statslige organisationer med it-outsourcing.

Vi har som målsætning at levere ’Best in Class’ it-løsninger til organisationer, der har sikkerhed, tilgængelighed og stabilitet som topprioritet. Vi bestræber os hele tiden på at være en kompetent og proaktiv it-leverandør og sparringspartner, der tager aktiv del i kundernes vækststrategier ved at sammensætte det helt rigtige it-setup.

Vil du vide mere?

Per Smith

Per Smith

Områdedirektør

Send besked

6.000

Så mange servere har KMD til at understøtte og servicere kunders virksomheder og organisationer.

Læs mere om KMD