Lysende elpærer hænger ned fra loft

Simplificering

Moderne interface og mere enkel arkitektur for alle SAP DW/BI produkter afkorter udviklingstiden. SAP’s analytiske løsninger er fleksible, agile, skalérbare og fremtidssikrede.

Cloud

Vi leverer SAP BW/4HANA og Embedded BW for S4/HANA (Embedded Analytics) on-premise, cloud eller som en kombination. Med SAP Analytics Cloud får I hurtig customiserbar rapportering i skyen.

Self Service

Med Workspaces i SAP BW kan I oprette brugerdefinerede, agile datamodeller. Rapporteringsværktøjerne SAP Analytics Cloud og Embedded Analytics er optimeret for Self Service, og derfor kan I træffe hurtige beslutninger på baggrund af realtidsdata på SAP HANA.

Integration og opbevaring af data

SAP BW/4HANA: Enterprise Data Warehouse

SAP BW/4HANA er SAP’s strategiske Enterprise Data Warehouse, som er designet til at udnytte SAP HANA optimalt. Det er optimeret mod SAP S/4HANA for at accelerere jeres beslutningsprocesser via realtidsanalyse og strategisk analyse på historiske data. I SAP BW/4HANA bliver både SAP- og non-SAP-data kombineret i et logisk Warehouse med ’One set of numbers’. KMD har ekspertise inden for både SAP DW, klassisk DW samt BIG DATA, Business Planning & Consolidation (BPC) og Predictive Analytics.

SAP S/4HANA: Real Time Data Warehouse

Med SAP S/4HANA er fokus på mindre Data Warehouse-løsninger og realtidsanalyse eller planlægning. Data Warehouse på SAP S/4HANA bygger på Embedded Analytics og SAP BW Embedded. I tilgår data via virtuelle data-modeller, også kaldet CDS views. Mange datamodeller leveres som standard og det simplificerer udviklingsprocessen. Vi anbefaler SAP BW Embedded til realtidsanalyser på begrænsede datamængder samt finansiel planlægning (BPC optimized for S/4HANA).

Data til grafer og disagrammer
Cloud-løsninger

SAP BOE + SAP Analytics Cloud

Discover, Analyze, Plan. Gør det i skyen via SAP Analytics Cloud self service eller on-premise med SAP BusinessObjects BI Platform. I kan lave realtidsanalyse på både SAP- og non-SAP-data. SAP BO leverer dedikerede produkter til komplekse rapporteringsopgaver. Customized Dashboards og WEB Apps med SAP Lumira Designer, Excel-analyse med Analysis for Office og SAP BO WebI til adhoc analyse. KMD har dedikerede eksperter inden for alle SAP-rapporteringsdiscipliner, og vi hjælper jer med at finde det mix, der passer til jeres behov.

Vi er klar til at besvare dine spørgsmål!

Vores medarbejdere sidder klar til at tage en uforpligtende snak, hvor du kan få mere at vide og få svar på dine spørgsmål. Udfyld oplysningerne nedenfor og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mand trykker på smartphone
Felt er påkrævet