Lys i mørke

Byg innovative extensions til S/4HANA

Med SAP Business Technology Platform kan I bygge ”extensions”, der føjer ny funktionalitet til jeres S/4HANA-system, både on-premise og i skyen.

Integrer jeres applikationer

SAP leverer færdigbyggede integrationspakker og et omfangsrigt API, der gør det muligt at integrere jeres S/4HANA system med jeres øvrige cloud og on-premise applikationer.

Forbind jeres hybridlandskab

Har I valgt at køre S/4HANA on-premise, så har SAP Business Technology Platform en sikker, krypteret løsning på, hvordan jeres applikationer i skyen kan kommunikere med S/4HANA: Cloud Connector.

Cloud-løsninger

Hvad er SAP Business Technology Platform?

SAP Business Technology Platform er SAP's Platform as a Service (PaaS) løsning. En cloud-baseret udviklingsplatform, som I kan bruge til at bygge nye applikationer, løsninger samt udvidelser til eksisterende løsninger. Da platformen er cloud-baseret, bliver jeres nybyggede løsninger afviklet i datacentre drevet af SAP og SAP's partnere. Siden platformen blev lanceret i 2012, er den vokset ekstremt hurtigt. Den dækker i dag et meget bredt spektrum af services som UX, mobility, blockchain og integration blandt mange andre. SAP Business Technology Platform er samtidig det tekniske fundament for SAP Leonardo, som er SAP’s portefølje af innovationsløsninger inden for områder som machine learning, Internet of Things og big data.

SAP Business Technology Platform komplementerer S/4HANA

For de SAP-kunder, der allerede har begivet sig ud på S/4HANA-rejsen, tilbyder SAP Business Technology Platform en række spændende muligheder, der komplementerer S/4HANA. Platformen har eksempelvis en række stærke værktøjer til at bygge ny funktionalitet (extensions i SAP’s terminologi) til både S/4HANA on-premise og S/4HANA Cloud. Har I valgt at supplere S/4HANA med SAP’s Line of Business cloud applikationer som f.eks. SuccessFactors inden for HR eller Cloud for Customer inden for CRM, så er SAP Business Technology Platform også svaret på, hvordan I får integreret jeres applikationer – også på tværs af cloud og on-premise. Med SAP Fiori Cloud kan I give jeres medarbejdere adgang til S/4HANAs Fiori applikationer, uanset hvor de befinder sig og hvilke devices, de bruger. Og mulighederne er mange flere!

Data til grafer og disagrammer
Uddannelse i it-løsninger og processer

Kom godt i gang

Hos KMD er vi klar til at hjælpe jer i gang med jeres S/4HANA- og SAP Business Technology Platform-rejse. Vi tilbyder en række workshops, der er designet til at få jer godt i gang med at bygge nye, innovative løsninger på SAP Business Technology Platform. Alle workshops er skræddersyet til jeres specifikke situation og de medarbejdere, der deltager. De kan afholdes på KMD's kursusfaciliteter, men vi kommer også meget gerne til jer.

Vil I vide mere?

Kontakt os i dag. Vi er klar til en uforpligtigende dialog om, hvordan vi kan hjælpe jeres organisation med migreringen til SAP S/4HANA.

Portræt af Ricky Thyssen Johannsen Sander
Felt er påkrævet