Kolleger taler sammen på gang

Overblik til alle - forvaltning, ledelse og lærere

Rammerne for undervisningen er blevet mere fleksible, og det har gjort ressourcestyringen i folkeskolen mere kompleks. Hvordan kan skolelederen for eksempel koordinere flydende skemaer med det rette antal lektioner til eleverne? Eller organisere aldersintegreret indskoling, hvor elevens mål og læring er kompasset?

KMD Personale samler trådene, så I kan sikre, at alle hensyn falder i hak. Forvaltning, skolekontor og lærere arbejder i samme løsning, så I får oplysningerne indberettet ved kilden og mulighed for at bruge dem effektivt. Blandt andet til styring, skemalægning og samarbejde.

Se hvordan Vejen Kommune anvender KMD Personale.

I får luft til det faglige løft

Ressourceplanlægningen omfatter alle typer fag – for alle skolens personalegrupper og med det fulde overblik over personalets ansættelsesforhold. For eksempel kan en pædagog med flere roller også have flere ansættelsesforhold.

Løsningen fokuserer på at bruge lærernes tid optimalt, også til vikardækning. På den måde undgår I overtidsbetaling og undertid.

Lærerne får deres egen indgang

I stedet for at banke på til kontoret kan lærerne nu selv følge med i egne opgaver, tillæg, mødetider osv. De kan nemt få overblik over for eksempel fravær, omsorgsdage og feriedage.

Med teammodulet kan de også selv planlægge uge for uge. Ved at lægge planlægningen i lærernes egne hænder, kan de i højere grad tilgodese elevernes behov.

Gode grunde til at overveje KMD Personale

  • I får samlet administrationen af alle personalegrupper ét sted.
  • Forvaltning, skoler og lærere arbejder i én og samme løsning.
  • Skemalægningen går lynhurtigt.
  • Lærerne har deres egen indgang til både administration og planlægning i teamet.

Skemalægningen er lynhurtig

Skemalægningsmodulet i KMD Personale har en lynhurtig optimeringsgenerator, der kan håndtere jeres komplekse forhold. For eksempel kan den tage højde for både praktiske og pædagogiske forhold samt skolens ønsker til vægtning af krav.

Modulet analyserer automatisk, om indtastninger logisk kan gennemføres, og efter skemalægningen kan skemalæggeren analysere afvigelserne fra kravene.

Løsningen er altid ajour

Vi holder løsningen ajour i tæt dialog med både KL, interesseorganisationerne og vores kunder. KMD Personale kommer også til at spille med i Samarbejdsplatformen under Brugerportalsinitiativet, når den bliver implementeret.

Find luft til det daglige løft

KMD Personale brochure
Brochure

Overblik til alle

Fagligheden står højt på skolernes skema, og ledelsen har albuerummet til at gøre en forskel lokalt. Men hvilke udfordringer fylder hos jer - på den enkelte skole og i kommunalt regi? Og hvordan kan I bruge kræfterne bedst for at holde fokus på det faglige løft?
Det er den opgave, KMD Educa Personale er skabt til at løse – for både forvaltning, skoleledelse og lærere.

Hent og læs

Vil du vide mere?

Merete Lind Nielsen

Merete Lind-Nielsen

Senior Consultant

Send besked

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for Børn- og Uddannelsesområdet. Så er du altid opdateret med de seneste indsigter og nye løsninger til sektoren.

Tilmeld dig her