Mand på kontor udfylder analyse og Excel

Sådan maksimerer i kvaliteten af sagsbehandlingen & minimerer arbejdsbyrden

I mange virksomheder og kommuner er sagsbehandling en helt central opgave. Fælles for behandling af sager er dels at søge relevant information fra tidligere sager og dels at matche netop færdigbehandlede sager med ulæste.

KMD Case Insight bringer den digitale sagsbehandling op på et nyt niveau. Løsningen anvender avanceret Machine Learning teknologi, Natural Language Processing (NLP), Optical Character Recognition (OCR) og algoritmer, som helt konkret hjælper sagsbehandlere med hurtigt og effektivt at finde relevant information og matche sager med lignende sager på tværs af systemer og databaser.

Det skaber:

  • Grundlag for højere kvalitet i afgørelser
  • Enorm effektivisering af arbejdsgange og minimering af rutinearbejde
  • Hurtig og enkel fremsøgning og match af sager
  • Mindre risiko for, at sager falder mellem to stole, hvis forskellige sagsbehandlere arbejder på dem
  • Eliminering af manuelt, ensformigt og fejlbehæftet søgearbejde

Nem & kvalificeret sagsstyring

KMD Case Insight har til formål at hjælpe jer igennem sagsbehandling og sagsforløb så hurtigt og præcist som muligt.

En naturlig del af et sagsbehandlingssystem

Vores løsning fungerer som enkeltstående applikation med egen brugergrænseflade eller som komponent i almindeligt anvendte sagsbehandlingssystemer og databaser, herunder KMD WorkZone eller Tietos Public 360. Integrationer til andre systemer udvikles efter jeres behov.

Systemer og løsninger der taler sammen
Søgning på nettet

Udsøgning af tidligere sager og lovgivning

Når du sidder med en ny sag, kan der være situationer og oplysninger, som kræver, at du skal gå tilbage i historikken og se, hvilke afgørelser, der er blevet truffet i lignende sager. Det er særligt aktuelt, hvis der er nogle lovmæssige aspekter, som du ønsker at afstemme din egen sag med. Her hjælper løsningen dig med at fremfinde sager, hvor der tidligere er truffet afgørelser og udsøgninger af lovgivninger på området.

Fordele ved KMD Case Insight

Søgning på oplysninger

Effektiv søgning i alle slags dokumenter på tværs af arkiver og databaser

Dataanalyse

Giver overblik og skaber tryghed i afgørelser

Software robots

Bedre kundeoplevelse grundet hurtigere afgørelser

Responsivt design

Samler og prioriterer relevante sager

Grafik af et ur med et tandhjul i højre side

Minimerer sagsbehandlingstiden

Grafik af person ved siden af en computerskærm

Mindre afhængighed af enkelte medarbejdere

det intelligente sags-match

I forbindelse med en konkret sagsbehandling kan KMD Case Insight automatisk finde tidligere behandlede sager, som ligner denne.

Godkendt opsætning

Match med relevante sager

Via søgeord og dokumentscanning får du en prioriteret liste over relevante sager, du kan sammenligne din egen sag med. Sagerne rangeres i rækkefølge, så dem, der minder mest om din, vises først. Du ved derfor med det samme, hvilke sager der har relevans for dine konkrete problemstillinger.

Søgning på oplysninger

Find sager på kryds og tværs af databaser

Løsningen sikrer, at ingen sag bliver overset. Når du vil matche en konkret sag op, sørger KMD Case Insight for at samtlige sager på tværs af jeres systemer bliver gennemgået.

Web-søgning

Slip for besværlig og tidskrævende sagsfremsøgning

Manuelle søgninger eller simple regelbaserede søgninger efter dokumenter i store databaser er ofte besværlige og tidskrævende, og sagsbehandlere efterlades ofte til deres personlige faglighed, hukommelse og erfaring. Med dette værktøj undgår I at gå på kompromis med kvalitet og effektivitet af sagsbehandlingen.

Hent brochure

KMD Automated Case Match brochure
Brochure

KMD Case Insight

Hent brochuren og hav altid en beskrivelse af KMD Case Insight.

Hent og læs

Ofte stillede spørgsmål

Vi ved, at det er en stor belastning at investere i en ny it-løsning. Derfor har vi herunder samlet svar på de mest stillede spørgsmål til KMD Case Insight. Finder du ikke svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via formularen nederst på siden.

Sagsmatch giver dig et hurtigt overblik over tidligere behandlede sager, som kan hjælpe dig med at kvalificere afgørelser for din sag. Du kan også finde relaterede sager, som du har brug for at krydsreferere med din egen.

KMD Case Insight kan bruges af alle brancher, hvor der foregår sagsbehandling. Både inden for det offentlige og inden for det private. Fra byggesagsbehandling, til retssager med mere.

Ja. KMD Case Insight kan kobles op til et eksisterende AD system således, at eksisterende adgange og brugerrettigheder overholdes.

Ja. KMD er med jer hele vejen fra de indledende rådgivningsfaser om løsningens funktioner til implementering og integrationen med jeres sagsbehandlingssystemer.

Ja. KMD tilbyder en udførlig gennemgang af løsningen, og sammen tager vi en dialog om, hvordan løsningen kan tilpasses jeres daglige arbejde med sagsbehandlinger.

Kontakt for mere information eller se vores site for flere detaljer

Kontakt os og få en personlig demo, hvor vi sammen ser på, hvilke fordele I kan opnå. Vi tager udgangspunkt i jeres behov og jeres forretning.

Portræt af Jesper Bækgaard
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om data og analyse. Så er du blandt de første, der modtager de seneste nyheder, indsigter og invitationer.

Tilmeld dig her