Aggregering

Opnå nye indtægtskilder gennem fleksible enheder

Både energiselskaber og forbrugere af energi kan få gavn af forbrugsfleksibilitet i form af nye indtjeningsmuligheder. Som energiselskab er det muligt at aggregere, sælge og/eller balancere fleksibilitet til eksisterende og nye lokale markeder for fleksibilitet. Dermed kan det fungere som direkte kilde til ny omsætning. For både B2C og B2B forbrugere af energi er det muligt at tilkoble sine aktiver og lade fleksibiliteten være tilgængelig for aggregatoren. Dette kan effektivisere ens elforbrug samt fungere som en indtjeningskilde.

Bæredygtighed

Skab en grøn profil ved at bidrage med fleksibilitet

Som forbruger af energi er det muligt at tilkoble sine enheder, hvad end det er ladestandere, varmepumper, solceller, klimaanlæg i bygninger eller lignende og sælge fleksibiliteten, hvilket bidrager til fremtidens grønne energimarked. Gennem arbejde med forbrugsfleksibilitet bidrager man direkte til den grønne omstilling og et mere bæredygtigt energisystem, da man gennem reduktion i forbrug, reducerer belastningen og derved forlænger levetiden på infrastrukturen.

Fordelene ved en komplet fleksibilitetsløsning

Det er muligt at skabe værdi og hente gevinster ved at arbejde med fleksibilitet på tværs af industrier.

Navigation

En fleksibilitetsløsning, der dækker flere roller

KMD EnergyFlex indeholder moduler til både aggregatorer og energitunge forbrugere.

Bidrag til den grønne omstilling

Gennem et fleksibelt forbrug sænker vi belastningen på vores infrastruktur, og sikrer en økonomisk ansvarlig grøn omstilling.

Øget indsigt i forbrugsmønstre i realtid

Ved dataopsamling i højere frekvens, med dybere indsigter og tættere på elforbrugende enheder, sikrer vi en øget indsigt i vores forbrugsmønstre, tættere på realtid.
Økonomistyring

Ny indkomstkilde fra fleksibilitet

Det øgede behov for et fleksibelt energisystem, skaber nye indkomstmuligheder for at stille denne fleksibilitet til rådighed. Hvis man som aktør formår at styre en portfølje af fleksible enheder, kan man derved skabe nye forretningsmodeller og –muligheder.
Brugerpræferencer

Kom hurtigt i gang

Med KMD EnergyFlex kan du være fuldt operationel med handel af fleksibilitet på ganske kort tid. Når jeres enheder er identificeret og tilkoblet til platformen, kan I gå i gang med at handle med fleksibilitet med det samme.

Løsningen bidrager til fremtidens energimarked

Nyt whitepaper

Få indblik i, hvordan digitalisering kan understøtte balanceringen af elnettet og skabe nye muligheder og markedsudviklinger omkring fleksibilitet.

Hent white paper her

Få svar på dine spørgsmål

Vi ved, at der kan være mange spørgsmål og usikkerheder, når man kigger ind i at investere i en ny it-løsning. Derfor har vi samlet nogle af de mest væsentlige spørgsmål nedenfor. Finder du ikke svar er du velkommen til at kontakte os via formularen nederst på siden.

Ja, det er muligt at få en live demo gennemgang af løsningen

Løsningen er integrerbar til både andre fleksibilitetsløsninger som smarte ladestandere, SCADA-systemer eller andre kontrolsystemer, og kan samtidig integreres til virksomhedens eksisterende systemlandskab.

Løsningen er fuldt ud automatiseret og skal blot konfigureres efter jeres ønskede kriterier for belastning og prissætning.

Løsningen er velafprøvet og gennemtestet med stor succes på tværs af de nordiske markeder.

I takt med vores nation gennemgår en massiv grøn transformation i arbejdet med 2030 og 2050 klimamålene, har vi behov for et mere fleksibelt energisystem for at understøtte transformation mest hensigtsmæssigt.
Der er flere muligheder for tilkobling. Dette kan ske enten via et IoT-device, vi sætter op for jer, men enheder kan også tilkobles via eksisterende SCADA-systemer eller lignende. Løsningen er fuldt integreret med lokale og nationale fleksibilitetsmarkeder såsom NODES, FFR og FCR.

Brug for hjælp til at komme videre?

Kontakt os og lad os sammen se på, hvordan vi kan understøtte jeres behov gennem med forbrugsfleksibilitet.

Mand trykker på smartphone
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev fra KMD Energi & Forsyning. Så er du blandt de første der modtager de seneste nyheder, indsigter og invitationer.

Tilmeld dig her