Kvinde smiler ved computer

Find besparelser med effektive indkøb

Der er millioner at spare med effektive offentlige indkøb, og dem vil vi gerne hjælpe din organisation med at realisere. Derfor har vi opbygget en samlet indkøbssuite, der giver jer det stærkest mulige afsæt gennem hele indkøbsprocessen:

Billigere indkøb

Med e-handel og styrede indkøb kan I sikre, at I udnytter jeres aftaler til fulde - med de gode vilkår og besparelser, der ligger i dem.

Bedre aftaler

Indkøbsanalyser kan dokumentere jeres indkøb og pege på, hvor I med fordel kan indgå bedre eller nye aftaler. Analyseløsningen kan for eksempel kategorisere jeres indkøb, så I får et meget klart billede af, hvad I køber. Den kan også afdække, om jeres leverandører reelt fakturerer til de aftalte priser.

Effektive, automatiserede arbejdsgange

Både indkøb og bilagsbehandling tager tid. Med automatiske funktioner til blandt andet fakturamatch og gentagne indkøb får i fjernet nogle af de tidskrævende, trivielle opgaver overalt i organisationen.

De bedste løsninger - integreret ét sted

I opbygningen af indkøbssuiten er vi gået kompromisløst efter at samle de markedsledende produkter på alle felter - og bygge dem sammen til en integreret løsning.

Ved at sikre sammenhængen mellem modulerne får I både reduceret de manuelle indtastninger, I får effektive workflows og værdiskabende analyser.

KMD's indkøbssuite har integration til alle økonomiløsninger på det kommunale marked.

Vi har ambitioner om mere

Det store uforløste potentiale på indkøbsområdet betyder, at de offentlige indkøb er i søgelyset fra øverste sted. Derfor arbejder vi fortsat intensivt på at udvikle og tilknytte nye funktioner og moduler, der kan bidrage til indkøbsstyringen. En indsats, der foregår løbende i samarbejde med vores kunder. 

Gode grunde til at overveje KMD's indkøbssuite:

  • Indkøbsaftalerne bliver aktiveret, så hele organisationen køber ind på de rette vilkår. Til de rette priser.
  • Indkøbsanalyser peger på, hvor I kan hente nye besparelser.
  • Automatik afløser tunge manuelle arbejdsgange i både indkøb og bilagsbehandling.

Vil du vide mere?

Jesper Bækgaard

Jesper Bækgaard

Head of Section

Send besked
Portræt af Alan Nissen

Alan Nissen

Commercial Director

Send besked

400 mia.

Så mange kroner passerer gennem KMDs systemer hvert år. Det svarer til mere end 20% af Danmarks BNP.

Læs mere om KMD