Kvinde sidder med dokument og regner på regnemaskine

Sags- og dokumenthåndtering kan være en rodet affære

Vi kender det alle sammen – det kan være svært at finde rundt i både nye og gamle sager og det kan være vanskeligt at finde både hoved og hale på situationen.

Dokumenter og vigtige sagsakter kan gå tabt, sager kan blive håndteret for sent og det skaber splid og mistillid til både kunder og samarbejdspartnere såvel som internt.

Med KMD Nova ESDH har vi skabt en effektiv og intuitiv løsning til sags- og dokumenthåndtering. En løsning, der giver jer overblik, frirum og tid i hverdagen til andre projekter. Vi har implementeret en række forskellige tilpasningsmuligheder og løsningen kan begå sig i alle jeres processer.

Løsningen vil være med til at effektivisere den daglige gang ved eksempelvis:

  • Sags- og dokumenthåndtering
  • Kommunikation med borgere og organisationer
  • Samarbejde og kommunikation med politikere og deres tilhørende politiske dagsordener

Ved disse arbejder er det vigtigt, at have det sikkerhedsmæssige aspekt for øje og det tager KMD Nova ESDH højde for. Den stabile løsning giver jer overblik og sikkerhed fra start af.

Integrationsniveauet er implementeret og det bliver eksempelvis synkroniseret med KMD Sag og andre udvalgte fagsystemer. Dette sikrer, at overflødige indtastninger hos sagsbehandlere bliver fjernet og samtidig giver et nemt og omfattende overblik over hele processen ved dokumenthåndteringen.

Vi har udviklet KMD Nova ESDH både for og sammen med brugerne. Det giver en nem og intuitiv løsning, der både er effektiv og fleksibel. Derudover er løsningen også godkendt efter EU’s persondataordning, der træder kraft i 2018. Dermed er I både sikret nu og i fremtiden med jeres dokumenthåndtering. Systemet er endvidere modulopbygget og dermed har I mulighed for at tilpasse programmet bedst muligt efter jeres behov. Dermed betaler I kun for det I bruger og overgangen til KMD Nova ESDH er ligetil for både organisationen og de enkelte medarbejdere.

Digital arkivering – lovkrav og KMD Arkivgruppen

Det er i dag et lovkrav at arkivere digitalt og netop denne arkiveringsform stiller nye krav til jeres opbevaring og aflevering af dokumenter. Førhen kunne fysiske materialer blot afleveres til arkivet men digitale arkivmaterialer skal overføres til fremtidssikre medier. Endvidere skal disse digitale materialer fremtidssikres, så de på periodisk vis bliver format- og strukturkonverteret.

Den digitale arkiveringsform kan virke uoverskuelig – men vi er klar til at guide og hjælpe jer, så jeres dokumenthåndtering lever op til jeres forventninger.

Med KMD Arkivering står vi klar til at hjælpe jer igennem diverse arkiveringsversioner og -opgaver. Vi har samarbejdet med både kommunale arkiver og Rigsarkivet siden 2004 og er i dag landets største leverandør af arkiveringsprocesser.

Vi er klar til at bistå jer med hjælp hvad angår essentielle problemstillinger i forbindelse med data dokumenter. Eksempelvis om jeres data og dokumenter kan klassificeres som værende bevaringsværdige og dermed skal afleveres til enten Rigsarkivet eller et lokalt §7-arkiv.

Vi er blandt andet vært for KMD Arkivgruppen hvor vi er i tæt samarbejde med Rigsarkivet, Netværk for Elektronisk Arkivering (NEA, Kommunal Digital Arkivering (KOMDA) og KL. Her følger vi den teknologiske udvikling tæt og udvikler blandt andet nye grundmodeller for både arkivering, drøfter aktuelle problemstillinger og koordinerer leveranceplaner.

Vi sørger derfor at jeres arkivering lever op til samtlige lovkrav, at arkiveringen er uafhængig af jeres tekniske platform og at jeres data bliver opbevaret i Danmark.