Pige med Apple Mac computer

Én samlet platform der udveksler data på tværs

Udsatte børn og unge kan have kontakt med mange faggrupper i det offentlige. Faggrupper, der ikke nødvendigvis taler sammen og koordinerer deres indsatser. Ud fra et forvaltningssynspunkt er det en ineffektiv praksis. Og ud fra et borgersynspunkt er det mentalt opslidende. Der er brug for en kommunikationsplatform, der kan samle alle aktører og give mulighed for at udveksle data på tværs.

Forældre og lærer taler med elev

Sammenhængende forløb

Arbejdet med udsatte børn og unge i KMD Nexus giver mulighed for at forbinde offentlige fagområder – ex sagsbehandlere, sundhedsplejen, daginstitutionen, skole, PPR – i én platform og dele den tværgående information med forældrene.

Myndighed og Udfører kan koordinere

KMD Nexus Udsatte Børn og Unge-modulet kan anvendes af både myndighed og udfører. Det betyder bl.a., at ydelser og handleplaner kan udveksles direkte, at dobbeltindtastninger kan undgås, og at der nemt kan laves opfølgninger på borgerens forløb.

Pædagog smiler på skolegang

Jeres fordele

Graf

Måling af progression med ICS-metoden

KMD Nexus Udsatte Børn og Unge-modulet understøtter børnefaglige undersøgelser og børnehandicapudredning ved hjælp af ICS-metoden.

Personlig overlevering

Håndterer overgang fra barn til voksen

KMD Nexus Udsatte Børn og Unge-modulet leverer som den eneste løsning tværgående understøttelse af Børne- og Voksen/Handicap-området.

Facetime

Anvender video og borgerportal

KMD Nexus Udsatte Børn og Unge-modulet giver mulighed for at inddrage videomøder og borgerportalen til kommunikationsindsatser.

Produktblad om Børn og Unge Udfører

KMD Nexus Børn og unge produktblad
Produktblad

Hent og læs produktbladet om Børn og Unge Udfører i KMD Nexus

Hent og læs her

Produktblad om Børn og Unge

KMD Nexus Børn og unge produktblad
Produktblad

Hent og læs produktblad om Børn og Unge i KMD Nexus

Hent og læs

produktblad om pædagogisk psykologisk rådgivning 

Miniature af brochure for Pædagogisk Psykologisk Rådgivning
Produktblad

Hent og læs produktblad om Pædagogisk Psykologisk Rådgivning i KMD Nexus

Hent og læs

Lad os hjælpe dig videre

Vil I gerne høre mere om jeres muligheder inden for social- og sundhedsområdet? Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Vi sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på jeres spørgsmål.

Kontakt os
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra social- og sundhedssektoren direkte i din indbakke.

Tilmeld dig her