kvinde sidder med bærbar i have

digital støtte til borgere og pårørende

Pårørende kan være en stærk ressource og hjælpe familiemedlemmer godt igennem et krævende
forløb. Med KMD Nexus Borgerportalen får I et redskab, der lader borgere og pårørende selv holde sig ajour med fx handleplaner, aftaler samt ansøge og se status på ansøgninger om kropsbårne hjælpemidler.

En ældre sidder med Iphone

borgerens digitale indgang til egne data

I KMD Nexus Borgerportalen kan I udstille relevant data fra KMD Nexus for borgere og pårørende, så de selv kan skabe overblik og få indsigt i indsatser og forløb.  

indsigt hvor som helst, når som helst

KMD Nexus Borgerportalen er let tilgængelig via app og web. Appen installeres på borgerens egen smartphone eller tablet, og efter første adgang med MitID kan borgeren nemt og enkelt logge ind ved hjælp af biometri eller pinkode. 
Aeldre kvinde med Ipad
Mand og kvinde med computer

gør pårørende aktive i forløbet

Med samtykke fra den berørte borger kan pårørende logge ind på KMD Nexus Borgerportalen med MitID og få adgang til at se bevillinger, danne overblik over kommunale aktiviteter og nyheder samt få indblik i aftaler og besøgshistorik.

jeres fordele

Notifikation

integration til fagsystem

I vælger, hvilke oplysninger fra KMD Nexus I vil udstille i KMD Nexus Borgerportalen – alt efter, hvad I vurdere vil bidrage til konstruktive samarbejdsrelationer mellem borgere og medarbejdere.
Træning og sundhed

lettere hverdag for personalet

I KMD Nexus Borgerportalen kan borgere og pårørende selv holde sig ajour med vigtige informationer som status på ansøgninger om kropsbårne hjælpemidler til besøgshistorik. Det letter hverdagen for personalet, som får færre opkald og mere luft til at udvikle nye servicetiltag. 
Kalender

Udstil tilbud og aktiviteter

I kan vælge at udstille information om relevante tilbud og sociale aktiviteter i kommunen. På den måde får pårørende bedre mulighed for at hjælpe med at engagere borgere til at tage del i tilbud om aktiviteter.

Læs vores faktaark her

Forsiden af KMD Nexus Borgerportalen faktaark
Faktaark

KMD Nexus Borgerportalen

Med KMD Nexus Borgerportalen kan I nemt og hurtigt give borgere og pårørende adgang til relevant dokumentation om blandt andet sundhedsdata i deres e-journal, ansøge om at få kropsbårne hjælpemidler og få overblik over planlagte aftaler med sundhedsfaglige medarbejdere.

Læs mere

Lad os hjælpe dig videre

Vil I gerne høre mere om jeres muligheder inden for social- og sundhedsområdet? Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Vi sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på jeres spørgsmål.

Kontakt os
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra social- og sundhedssektoren direkte i din indbakke.

Tilmeld dig her