KMD og 3FA øger IT-samarbejde

KMD og 3FA øger IT-samarbejde

En af Danmarks største a-kasser, 3FA, har indgået en aftale om et tættere samarbejde med KMD og tager hele KMDs a-kasseløsning, KMD Føniks, i brug.

3FA har i mange år driftet og udviklet deres egen brugergrænseflade, som bygger ovenpå KMDs a-kasseløsning. Fremover tager 3FA hele KMD Føniks i brug, som skal understøtte og udvikle den fortsatte gode betjening af a-kassens medlemmer. Det er resultatet af en ny kontrakt, som 3FA og KMD netop har indgået.

”Vi er meget glade for, at vi nu intensiverer vores samarbejde med KMD, som har været vores leverandør gennem mange år. Overgangen fra vores egen brugergrænseflade til a-kasseløsningen KMD Føniks indebærer en større grad af automatisering og udviklingskapacitet. Vi har været glade for at samarbejde med KMD, og særligt har håndteringen af det seneste års reformer vist fordelene ved en fælles løsning, og at vi er i trygge hænder. Skiftet kommer til at frigøre tid og ressourcer, så vi kan fokusere på det, som er vigtigst for os, nemlig vores medlemmer,” udtaler Eva Obdrup, forretningsfører i 3FA.

Brugen af KMD Føniks giver øget effektivitet og brugervenlighed

Ved den nye kontrakt overgår 3FA til den fulde KMD Føniks løsning, hvilket giver a-kassen øget automatisering, effektivitet og brugervenlighed. Samtidig indeholder aftalen et tættere samarbejde om nyudvikling og innovation.

”Det er meget spændende for os, at 3FA vælger at overgå til den fulde KMD Føniks løsning. Vi har et velfungerende udviklingsfælleskab med vores kunder, hvor 3FA bidrager med stærke, faglige kompetencer, og med deres vilje til at investere yderligere i Føniks, får vi meget større spillerum som leverandør.” udtaler Søren Ladefoged, Senior Business Line Director i KMD's afdeling for Arbejdsmarked.

3FA overgår til KMD Føniks fra efteråret 2024.

Om KMD Føniks

KMD Føniks er et effektivt og stabilt fagsystem til a-kasser og forbund, som understøtter lovgivningen og sikrer driftsstabile og rettidige udbetalinger til ledige a-kasse medlemmer. Der er fokus på automatiserede processer og kvalitet, mens workflows guider sagsbehandleren i deres arbejdsgange, så fokus og kompetencer kan bruges netop dér, hvor det skaber mest værdi for medlemmerne. KMD Føniks udvikles i tæt samarbejde med en række a-kasser, som en fælles og omkostningseffektiv standardløsning.