Energi & forsyning

Danmarks omstilling til vedvarende energi kræver ikke bare innovative it-løsninger, der kan sikre en effektiv og stabil drift. Den kræver også erfaringen til at udvikle og implementere dem. Som en af Danmarks førende it-virksomheder har vi mere end 50 års ekspertise inden for softwareudvikling. Dermed er vi klar til støtte hele energisektoren i overgangen til fremtidens energimarked med vores erfaring i at tænke fremad. 

Ansvar for samfundsudviklingen

Vores løsninger hjælper borgere, virksomheder og samfundet med en hurtigere omstilling til grøn energi og en bedre ressourceudnyttelse.

Oplyste beslutninger

Vi gør vores kunder i stand til at træffe hurtigere og bedre forretningsbeslutninger baseret på avancerede dataanalyser og opdateret markedsindsigt.

Fleksible løsninger til et omskifteligt marked

Vi gør fleksibilitet til et styrende princip i energisektoren, omlægger energiforbrug efter grøn energi og leverer fleksible løsninger, der er i stand til at tilpasse sig et dynamisk energimarked.

Bygget til fremtiden

Vi gør det muligt for energiaktører at udnytte potentialet i fremtidssikret teknologi, der styrker deres forretningsmodel og tjener samfundets interesser.

Vi håndterer en datamængde, der %-vis er steget

Vi håndterer 4,5 millioner målepunkter i dag

Vi har 50 års erfaring i at tænke fremad

Viden & inspiration inden for energi & forsyning

Hvordan kan vi hjælpe?

Benjamin Nørby, Salgsdirektør i KMD Energy Solutions, kender energimarkedet indgående. Han er i daglig kontakt med energiselskaber og kender de it- og software-behov, der er på området. Kontakt Benjamin for en uforpligtende snak.

Benjamin Nørby, Head of Industry Sales
Felt er påkrævet