It og software til Energi og Forsyning - KMD

Software til energi & forsyning

Selskaber og styrelser, som opererer i energi- og forsyningssektoren, mærker i stigende grad vigtigheden af at have digitale løsninger, der øger egen produktivitet og samtidig leverer gode kundeoplevelser. Fleksible dataplatforme og cloud-løsninger leverer nogle af svarene på, hvordan man skal drive fremtidens energi- og forsyningsvirksomhed.

Vi supporterer alle led i energi- og forsyningsbranchen

Uanset om I opererer med el, vand, varme, spildevand, renovation, gas eller en kombination, så bliver KMD’s løsninger tilpasset jeres forretning. Med gennemtestede og opdaterede standardløsninger, vil I opleve, at I altid lever op til krav om datatransparens og brugervenlige selvbetjeningsløsninger.

Vi klarer vedligeholdelsen – i minimerer jeres omkostninger

Når I leaser en cloud-baseret løsning i stedet for at eje jeres egne systemer, slipper I for at bekymre jer om at vedligeholde og drifte systemet. Den del tager vi os af. Vi sørger for, at jeres løsning altid lever op til nyeste standarder og ikke oplever nedbrud. Det er blot én af fordelene ved at implementere en standard brancheløsning til Energi og Forsyning.

Inltelligent dataopsamling
Cloud-løsninger

Skab effektive sammenhænge i jeres infrastruktur

Forsyningsvirksomhedernes it-infrastruktur er afgørende for at sikre den høje forsyningssikkerhed, der er kendetegnende for den danske forsyningssektor. Infrastrukturen stiller krav til understøttelse af branchens konsolidering og behovet for at adaptere nye teknologier. Det gælder særligt udrulningen af fjernaflæste målere, den deraf afledte eskalering af tidsseriedata, innovativ webbaseret kundeservice på realtidsdata, Internet of Things samt en massiv beregningskraft til load balancing af elproduktion og elforbrug.

Bliv førende på energiområdet

Hos KMD har vi fokus på at være førende med løsninger, som passer til gældende og fremtidige markedsvilkår inden for energi og forsyning.

Vær på toppen af den grønne bølge

KMD kan hjælpe jer til at drive den grønne omstilling. Forsyning af vedvarende energi til kunderne har aldrig været et mere centralt fokusområde end nu. Til dette er der behov for software, som er særligt designet til at supportere den øgede kompleksitet inden for energiafregning af forskellige typer af energikilder: vindmøller, el-ladestationer, solenergi, kraftværker, fjernvarme m.m. KMD hjælper jer til at implementere en løsning, som kan understøtte jeres energileverancer.

Industriløsninger på tværs af sektorer
Industriløsninger der leverer data

KMD har rådgivet den danske forsyningsbranche gennem 35 år

KMD har rådgivet om og leveret centrale komponenter til den danske forsyningssektor gennem 35 år. Vi har stor erfaring med at skabe stærke og stabile integrationer til alle relevante systemer i forsyningssektoren – ex. DataHub’en og finansielle systemer. Vi håndterer alle forsyningsarter – også multiforsyninger – og har særlig indsigt i de kritiske forretningsprocesser, der centrerer sig om behandling af målerdata, forbrugsafregning og kundeservice.

kontakt

Har du spørgsmål eller lyst til at høre mere, vil vi med glæde høre fra dig. Du er velkommen til at kontakte Sales Manager, Niels Bækholm

Niels Bjerring Bækholm

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev fra KMD Energi & Forsyning. Så er du blandt de første der modtager de seneste nyheder, indsigter og invitationer.

Tilmeld dig her