Digitale drivere af det danske energisystem

Thorsten Heller, administrerende direktør i Greenbird og Jens Cornelius, senior business director i KMD diskuterer, hvordan vi kan digitalisere energi og forsyningssektoren ved hjælp af datadrevne løsninger. Denne udsendelse er en del af Greenbirds podcast-serie ”Be Energized Podcast”.

Publiceret: 28. juni 2021
Landskab med vindmøller

Digitale drivere af det danske energisystem

28. juni 2021

Længde: 38 min.
Sprog: Engelsk
Deltagere: Thorsten Heller, administrerende direktør i Greenbird og Jens Cornelius, senior business director i KMD

Omkring Greenbird Integration Technology

Greenbird er førende inden for big data integrationsteknologi til forsyninger og industriel IoT. Greenbirds flagship innovation, Utilithive, simplificerer dataintegration og større energidata management, der selvstændiggøre forsyningernes arbejde med FN’s verdensmål ved at accelerere energitransitionen. Baseret i Oslo, Norge gør Greenbird digitale transformationer mulige for forsyninger og kan derved drive energirevolutionen fremad. 

Tak til

Sang: www.Bensound.com

Musik information: Corporate Ambient - AShamaluevMusic.

Musik link: https://www.ashamaluevmusic.com/corporate-music

Kontakt os

Portræt af Jonas Højer, Senior Sales Specialist i Energy Solutions Sales, KMD

Vi arbejder konstant på at kunne tilbyde det bedste til vores kunder. Kontakt os og lad os sammen se på, hvilken løsning der passer bedst til jer.

Vil du vide mere?

KMD EnergyKey er en cloud-løsning til datahjemtagning og kvalitetskontrol samt analyse og beregning af energidata. Løsningen kan desuden anvendes som dataplatform til forbrugsafregning, driftsoptimering, energiledelse og -rådgivning.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om energi og forsyning. Så er du blandt de første der modtager de seneste nyheder, indsigter og invitationer.

Tilmeld dig her