It-sikkerhedsmedarbejder står i serverrum

Klare processer er med til at sikre jeres data

It-sikkerhed proces

Sikker it i faste arbejdsgange

I KMD følger vi faste processer og arbejdsgange, når det handler om at beskytte jeres og jeres kunders data.

Indsigt

Indsigt i dine aktiver og risici er første skridt i sikring af dine aktiver.

Forebyggelse

Sikring af infrastrukturen og de vigtige aktiver forebygger de fleste trusler – det er ret effektivt at låse dørene.

Opdagelse

Når skaden er sket, er det vigtigt at have værktøjerne på plads til at opdage truslerne hurtigt.

Reager

Når hændelse er erkendt, er det vigtigt at kunne reagere på den. Det gælder om hurtigt at kunne lukke ned for hændelsen inden den breder sig mere.

Genskab

Sørg for, at virksomheden hurtigt kommer op at køre igen. Planer og evnerne er vigtige at have på plads til at kunne reetablere driften igen.

Cyberkriminalitet er en stor og reel trussel

Cyberkriminalitet udgør i dag én af de største trusler mod private og offentlige organisationer. Et cyberangreb kan skade jeres virksomhed på flere måder. Angrebet kan eksempelvis sætte en øjeblikkelig stopper for al drift, indtil hændelsen er blevet efterforsket, og I er lykkedes med at skabe en betroet tilstand. Derudover risikerer et angreb også at eksponere følsomme eller forretningskritiske data, hvilket kan være dyrt målt i både økonomi og imagetab i markedet.

Helhedsorienteret tilgang til it-sikkerhed

Truslen fra cyberkriminalitet er tiltagende. Flere og flere danske virksomheder bliver hver dag ramt af angreb såsom ransomware, Denial-of-service og Social Engineering/Phishing. Men truslerne kommer ikke kun udefra. Selv velmenende medarbejdere kan komme til at igangsætte en kædereaktion af skadelige begivenheder. De fleste organisationer har kritiske forretningsprocesser understøttet af it. Men i praksis kan det være svært at finde den rette balance mellem sikkerhedsværn, risikovurdering og økonomi. Netop derfor er det vigtigere end nogensinde før at have en helhedsorienteret tilgang til it-sikkerhed.

KMD har sikret danske virksomheder i 40 år

Igennem de sidste 40 år har KMD været med til at sikre det digitale Danmark og dets data. Vi har alle forudsætninger for at beskytte og håndtere både jeres it-arkitektur og kritiske data. Sikkerhed er en vigtig del af vores DNA. Sammen med jer finder vi den rette balance mellem økonomi, sikkerhedsløsninger og risikovurdering. På den måde sørger vi for, at I lever op til omverdenens krav og samtidig prioriterer jeres tid og ressourcer på de rigtige opgaver.

Vi kan ikke garantere 100 pct. sikkerhed, men vi har samlet de bedste services fra en række af it-branchens mest anerkendte udbydere. I kombination med vores stærke sikkerhedsteam formår vi at sikre at vores kunder får matchet deres risikovillighed og branchens krav med de helt rette services til at understøtte deres forretning – fra de tekniske detaljer til en stærk sikkerhedskultur. Skal vi hjælpe jer med at få styr på sikkerheden?

Det får i med KMD Sikkerhed

Beskyttelse af servere og infrastruktur

Erfaring

40 års erfaring med sikkerhed, infrastruktur og data.

Samarbejde

Mere end 100 sikkerhedseksperter

Adgang til mere end 100 sikkerhedseksperter, som sidder klar til at hjælpe jer.

Sikkerhedslås

Stærk sikkerhedsportefølje

Stærk sikkerhedsportefølje og udbredte sikkerhedsframeworks (ex ISO27OOx, NIST).

Lad os hjælpe dig videre

Vil I gerne høre mere om jeres muligheder indenfor beskyttelse og sikring af data? Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Vi sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på Jeres spørgsmål - send en besked via formularen eller ring til os på tlf.: +45 4460 6158.

Felt er påkrævet