Skolebørn griner på skolegang

Data følger automatisk med borgere gennem KMDs integrerede univers af digitale løsninger.

Brug mindre tid på administrativt arbejde og få mere tid med de unge

Der er ofte snak blandt lærere og undervisere, at tiden med børnene i stedet er blevet erstattet af administrativt arbejde. Uddannelsessektoren er blevet præget af lovpligtige krav omkring dokumentationer af de unges uddannelsesforløb.

Tiden med børnene bliver mindre og lærerne påtaler ofte den manglende tid, og mulighed, for at kunne gå i dybden med børnene. Der er et stigende behov for systemer til skole og uddannelse – systemer, der skal gøre arbejdsgangen og uddannelsesforløbet nemmere og mere overskueligt.

Brugen af it og sammenbringende platforme gør det nemmere

Netop for at imødekomme tidspresset for underviserne og det manglende engagement over for de unge, har KMD taget it og datahåndtering til hjælp.

Blandt andet har KMD udviklet platformen UVvej, der gør det muligt at levere nem og grundig vejledning for de unge. Denne it-løsning har samlet flere integrationsmuligheder til eksterne systemer såsom Lectio, tilbagemelding.dk m.fl. UVvej er blot et af de systemer til skole og uddannelse, som KMD har udviklet.

Derudover fungerer denne platform også som en form for brobygning for de unge i forbindelse med udskoling eller praktikforløb. Den sikrer den bedst mulige sparring med de unge, samtidig med at arbejdsgangen for underviserne bliver enklere.

Systemer til skole og uddannelse er fremtiden

KMD vil lade systemer til skole og uddannelse kunne bidrage til alle parter bedst muligt. Eksempelvis er formålet med KMD Elev at samle alle de administrative oplysninger ét sted. Derved er det muligt at danne sig et hurtigt overblik over eleverne og deres uddannelsesforløb.

Herfra er det muligt at kontrollere, at undervisningspligten bliver overholdt, at samle fraværsoplysninger samt hurtigt at kunne danne sig et overblik over elevens familie og kontaktpersoner.

Lærerne har, med dette system til skole og uddannelse, mulighed for at angive tekstopgivelser samt karakterer direkte i systemet. Derudover er det også muligt for både forældre og elever at følge med i uddannelsesgangen. Forældrene får mulighed at følge med i børnenes fravær og eleverne har eksempelvis mulighed for at udtalelser via NemID.

Disse systemer til skole og uddannelse har ligeledes integrationer med bl.a. Sygesikringen, UVM, KMD Personale m.fl. Dette sikrer flere berøringsflader og giver en stærk sammenhæng mellem eksempelvis skoler og kommunale institutioner.

Brug for hjælp til at komme videre?

Kontakt os og lad os sammen finde frem til den software, som passer til jeres behov. Vi sidder klar til at tale med jer om, hvilke systemer, der bedst kan løse jeres udfordringer.

Mand trykker på smartphone
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for Børn- og Uddannelsesområdet. Så er du altid opdateret med de seneste indsigter og nye løsninger til sektoren.

Tilmeld dig her