KMD skilt

Følger I med? Kravet i dag er effektive organisationer og smart kundeservice. Skal du ikke overhales, skal du udvikle. It er en del af løsningen. Det ved vi en del om i KMD. Men vi skaber ikke forandringerne alene. De bedste løsninger udvikler vi sammen. Velkommen til KMD.

En verden i forandring

Bedre service til borgerne. Nye produkter til kunderne. Effektivisering af arbejdsprocesser. Stærkere samarbejde. Håndtering af ny lovgivning. Bedre ledelses- og styringsværktøjer. Konkurrence fra hidtil usete sider. Det er blot nogle af de udfordringer, offentlige organisationer og private virksomheder i dag skal navigere i.

Mere it er selvfølgelig ikke svaret på alt. Men digitalisering og digital transformation kan hjælpe med at møde nye krav og udfordringer. Derfor står det, vi laver, højt på agendaen i et samfund i forandring.

Digitaliseringen er på agendaen i Danmark, og i KMD sætter vi fokus på de emner, der kan være med til at løfte den måde, vi arbejder på.

Vores purpose, vision & værdier

Vores purpose

Vi leverer fordelene ved teknologi for at hjælpe vores kunder til succes og gøre en forskel i samfundet, erhvervslivet og hverdagen.

Vores vision

I KMD ønsker vi at være den foretrukne nordiske leverandør af forretningskritiske software-løsninger til den offentlige og finansielle sektor.

Vores værdier

Vi forstår din forretning
Vi skaber værdi
Vi handler ansvarligt

30.000

Så mange kunder og institutioner er listet i vores kundedatabase. I KMD har vi over 800 udviklere, projektledere, testere, arkitekter og analytikere, der dagligt arbejder med at udvikle Danmark.

KMD's ledelse

Eva Berneke, Adm. Direktør

Eva Berneke

Adm. Direktør

INFO OG BILLEDE

Eva Berneke, født 1969, tiltrådte som administrerende direktør i KMD i marts 2014. Eva Berneke startede karrieren i 1993 hos McKinsey & Company først i København men senere 10 år i Frankrig, hvor hun sluttede som partner på kontoret i Paris. Eva Berneke tog til TDC i 2007, hvor hun startede som Chief Strategy Officer og medlem af koncernledelsen. I 2009 blev hun koncerndirektør, senest for TDC Erhverv. Eva Berneke er medlem af bestyrelserne i LEGO A/S, DTU og Vestas. Hun er desuden medlem af Repræsentantskabet for Nationalbanken og medlem af le Conseil d’Administration de l'École Polytechnique, Université Paris-Saclay. Eva er uddannet civilingeniør på DTU i 1992, og hun har en MBA fra INSEAD i 1995.

Hent pressefoto
Jannich Lund, Økonomidirektør - Finans & Salgssupport

Jannich Lund

Økonomidirektør, Finans & Salgssupport

INFO OG BILLEDE

Jannich Lund, født 1970, blev ansat som Finansdirektør i marts 2014. Jannich Lund kommer fra en position som CFO i TDC Erhverv og har tidligere siddet i en række forskellig finanspositioner i TDC. Jannich er cand. polit fra Københavns Universitet.

Hent pressefoto
merete_soeby

Merete Søby

Direktør, Data Driven Solutions

INFO OG BILLEDE

Merete Søby, født 1974, er tiltrådt som direktør i KMD i maj 2020. Hun startede sin karriere i 1994 som Trainee hos Mærsk. Hun stoppede i 1999 som Marketing and Sales Executive for at træde en ny karriesti i it-branchen, som kom til at definere hendes virke i årene fremover. Merete lagde ud som Account Manager hos amerikanske Compaq/HP, hvor hun tilbragte fem år. I 2004 skiftede hun til japanske Fujitsu Siemens Computers som salgsdirektør (Sales Director), hvor hun blandt andet fik ansvaret for salg til de største virksomheder i markedet. Efter en række år som ansvarlig for Marketing, PR og Product management for Fujitsu i Norden gik turen i 2008 til Hitachi Data Systems, hvor hun blev landechef, en rolle, hun har udfyldt lige siden.

Hent pressefoto
Ruth Wisborg, Direktør, Central Government & Classic

Ruth Wisborg

Direktør, Digital Transformation Services

INFO OG BILLEDE

Ruth Wisborg, født 1967, er tiltrådt som direktør i KMD i maj 2019. Ruth har 14 års ledererfaring i KMD, hvor hun altid har haft fokus på offentlige kunder. Hos KMD har hun blandt andet været Vice President for Sales, Client Management og Customer Service i Central Government og Vice President for Sales i Local Government. Tidligere i karrieren har Ruth bestredet lederposter hos Fyns Amt og Syddansk Universitet, og har en lang erfaring med offentlig digitalisering både fra leverandør og kundesiden. Ruth er cand.scient.adm. fra Aalborg Universitet.

Hent pressefoto
Torben Mols

Torben Mols

Direktør, Public Sector Software

INFO OG BILLEDE

Torben Mols, født 1975, er tiltrådt som direktør i KMD 1. januar 2020. Torben har været ansat i KMD siden 2011, hvor han starterede som Områdedirektør for KMDs Information Management område. Efter dette har han haft ansvaret for den offentlige ERP forretning og senest har han været Vice President for KMDs ERP & administrative Softwareløsninger til Kommunemarkedet. Torben har i hele hans karriere arbejdet med styring, serviceudvikling og optimering af den offentlige sektor og karrieren startede i år 2000 som Udviklingskonsulent i Viborg Kommune. Herefter gik turen i 2003 til Kommunernes Revision (I dag BDO) som Management Konsulent indenfor Offentlig Økonomistyring og Optimering. I 2007 gik turen for første gang til KMD som Kundechef på Kommunemarkedet. I 2010 startede Torben som Chef for BDOs Offentlige Konsulentforretning, som han kom fra til KMD.

Hent pressefoto
Per Johanson

Per Johanson

Direktør, Financial Service Industry

INFO OG BILLEDE

Per Johanson, født i 1964, er tiltrådt i KMD som direktør i 2018. Per Johanson er uddannet i Business Administration and Marketing fra Lunds Universitet samt MBA fra University of Warwick, UK. Han kom kom fra en stilling som Executive Vice President for Financial Services på globalt niveau i den nordiske it-koncern Tieto. Fra 2013 til foråret 2017 bestred han endvidere samtidig posten som landechef for hele den svenske Tieto forretning. Per Johanson kom til Tieto i 2009 fra en stilling som Managing Director for Financial Services Sweden hos nuværende CGI. Tidligere i karrieren har han blandt andet bestredet lederposter hos Atos og den svenske forsikringsbranche.

Hent pressefoto
Thomas Flarup, Chief Operating Officer

Thomas Flarup

Direktør, Technology & Security Services

INFO OG BILLEDE

Thomas Flarup, født 1974, kom til KMD i 2015 som COO. Thomas Flarup er uddannet civilingeniør fra DTU. Efter en længere årrække hos forsvaret – blandt andet i jægerkorpset - startede den civile karriere hos Boston Consulting Group i 2005. Herefter fulgte en længere årrække hos TDC. Thomas startede som strategikonsulent i 2008 og har derefter bestredet forskellige direktørstillinger i en række af televirksomhedens divisioner. Senest har Thomas haft posten som Senior Vice President for Solution Sales i TDC Business.

Hent pressefoto
Sudhir Chopade - Direktør, KMD Software Center

Sudhir Chopade

Direktør, KMD Software Center

INFO OG BILLEDE

Sudhir Chopade, født i Beed, Maharastra i Indien, er tiltrådt som direktør for KMD Software Center i oktober 2020. Han har en bachelor i Engineering fra Government Engineering College Aurangabad, en Master of Technology fra Mumbai University og Executive MBA fra Rotterdam School of Management i Holland. Han startede sin karriere som ingeniør hos indiske Garware Polyester i 1995. Sudhir har siden da arbejdet med teknologi og ledelse i internationale firmaer som Infor, Rolls-Royce og Atos. Han har haft roller og ansvar i Europa, USA og Indien gennem mange år. Senest kommer han fra en stilling som Senior Vice President og Head of Technology i Atos i Holland med ansvaret for regionerne Benelux, Norden, Polen og Rusland.

Søren Henriksen, Direktør - Stat

Søren Henriksen

Direktør, Strategy, Technology & Communication

INFO OG BILLEDE

Søren Henriksen, født 1971, er tiltrådt som direktør i KMD i juni 2011. Han kommer fra IBM, hvor han siden 2008 har været direktør for IBM Global Business Services i Danmark. Før det var han direktør for den nordiske forretning for SAP implementerings- og vedligeholdelses services i IBM. Karrieren startede oprindeligt hos Price Waterhouse, som sidenhen blev til PwC Consulting, hvor han som management konsulent tilbragte flere år i USA, England og Sverige hos større multinationale kunder, blandt andet med fokus på forretningstransformation baseret på it. Søren Henriksen er Cand. Merc. fra 1995 i International marketing and management fra CBS. Herudover blev han I 2002 Diplom MBA i “Managing IT Software and Service strategically” fra Scandinavian International Management Institut.

Hent pressefoto
Michael Holst  Direktør, Human Resource

Michael Holst

Direktør, Human Resource

INFO OG BILLEDE

Michael Holst kom til KMD som Executive Vice President i 2018 fra Deloitte i Danmark, hvor han var ansat fra 2007 og frem. Han startede som HR Manager og har siden haft positioner som Deputy Head of HR og HR director. Siden 2016 har han som Group HR Director haft det øverste ansvar for rådgivningsvirksomhedens HR-funktion. Før Deloitte har Michael Holst arbejdet med HR for Novo Nordisk og GN Store Nord. Michael Holst er cand. merc. HRM fra Copenhagen Business School.

Masakazu Yamashina

Masakazu Yamashina

Bestyrelsesformand

INFO OG BILLEDE

Dr. Masakazu Yamashina er Executive Vice President i NEC Corporation og blev formand for KMD’s bestyrelse i februar 2019. Han er øverste ansvarlig for NEC’s forretning inden for Safer Cities, som er et strategisk vækstområde for NEC på globalt plan. Dr. Masakazu Yamashina er endvidere Global Safety Officer for NEC Corporation og bestyrelsesformand for Northgate Public Services. Dr. Masakazu Yamashina er uddannet ingeniør, har en ph.d. fra Tokyo Institute of Technology og er medlem af The Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE).

Hent pressefoto
Jens Due Olsen

Jens Due Olsen

Næstformand

INFO OG BILLEDE

Født 1963. Cand.polit. fra Københavns Universitet. Øvrige tillidsposter: Bestyrelsesformand i NKT, Nilfisk, Sivantos Inc., Bladt Industries og Børnebasketfonden. Medlem af bestyrelsen i Cryptomathic, Gyldendal, Royal Unibrew.

Hent pressefoto
Daichi Iwata - Senior Director, NEC

Daichi Iwata

Bestyrelsesmedlem

INFO OG BILLEDE

Daichi Iwata, født i 1981, leder forretningsudvikling for Digital Finance-markedet i NEC. Efter eksamen fra University of Missouri School of Journalism kom han til NEC i 2004. Siden da har han arbejdet for at inkubere nye forretninger og skabe økosystem for sociale værdier, primært hos finansielle institutioner. Nye forretningsområder, han har lanceret, inkluderer FinTech-joint venture mellem NEC Corporation og Sumitomo Mitsui Banking Corporation (SMBC) og økonomisk inklusionsvirksomhed i Indien. Han er også medlem af; Board of brees corporation, joint venture mellem NEC og SMBC, Governance Innovation Committee, ministeriet for økonomi og handel og industri i Japan, Global Advisory Board of Copenhagen FinTech, Fellow af World Economic Forum Center for Fourth Industrial Revolution Center.

man

Tomonori Hira

Bestyrelsesmedlem

INFO OG BILLEDE

woman

Asako Aoyama

Bestyrelsesmedlem

INFO OG BILLEDE

Megumi Yamamoto

Megumi Yamamoto

Bestyrelsesmedlem

INFO OG BILLEDE

Kim Skovgaard, Bestyrelsesmedlem - medarbejdervalgt

Kim Skovgaard

Bestyrelsesmedlem i KMD A/S & KMD Holdco 4 A/S, medarbejdervalgt

INFO OG BILLEDE

Født 1962. Servicekonsulent i KMD A/S. Ansat i KMD siden 1987. Bestyrelsesmedlem siden 2014. Øvrige tillidsposter: Fællestillidsrepræsentant i KMD.

Hent pressefoto
Thomas Bisballe, Bestyrelsesmedlem - medarbejdervalgt

Thomas Bisballe

Bestyrelsesmedlem i KMD A/S & KMD Holdco 4 A/S, medarbejdervalgt

INFO OG BILLEDE

Født 1970. Driftsoperatøri KMD A/S. Ansat i KMD siden 2004. Bestyrelsesmedlem siden 2014. Øvrige tillidsposter: Tillidsrepræsentant i KMD. Arbejdsmiljørepræsentant i KMD Formand Samdata\HK.

Hent pressefoto
Henrik Harder Olsen, Bestyrelsesmedlem - medarbejdervalgt

Henrik Harder Olsen

Bestyrelsesmedlem i KMD Holdco 4 A/S, medarbejdervalgt

INFO OG BILLEDE

Født 1972. Servicekonsulent i KMD A/S. Ansat i KMD siden 2003. Bestyrelsesmedlem siden 2014. Øvrige tillidsposter: Tillidsrepræsentant i KMD. Bestyrelsesmedlem ITMK HK Østjylland.

Hent pressefoto

Kommende arrangementer

Topic

event

KMD Dagtilbudskonference

Vi byder dig velkommen til en dag fyldt med faglig inspiration og netværk på tværs af kommunegrænser og kollegaer. Vi stiller skarpt på den moderne og tilgængelige teknologi, som kan understøtte din hverdag og gøre tunge opgaver lettere, og så sørger vi for hyggelige rammer til en dag med plads til nysgerrighed og til smil.

03.11.2020

Eva Berneke, Adm. Direktør

I KMD ser vi det som vores fornemmeste opgave at udvikle jeres forretning – sammen med jer. Vi finder løsninger, der sikrer, at I kan arbejde mere effektivt, udvikle jeres forretning og skabe bedre oplevelser for jeres kunder.

Eva Berneke, Adm. Direktør i KMD