KMD Nexus - sammenhængende social- og sundhedsplatform

KMD Nexus

KMD Nexus er en samlet platform til jeres borgerforløb. Her kan I samarbejde om effektive forløb på tværs af sundhed, omsorg og socialområdet.

Styrk kommunikationen med borgerne og pårørende

KMD Nexus er den første tværfaglige platform, som bidrager til at borgere kan tage aktiv del i eget forløb. KMD Nexus give borgere og pårørende mulighed for at foretage konferenceopkald til læger, sygeplejersker, socialrådgivere samt virtuel holdtræning, og holde sig ajour med fx handleplaner og aftaler via egen digital indgang til borgers forløb.

Et skarpt syn på social & sundhed

Fagligt fællesskab

Brugere af KMD Nexus mødes hvert år på tværs af kommuneskel og fagområder for både at videndele og debattere brugen af KMD Nexus, og for at blive opdateret på og inspireret af de sidste nye samfundstrends.

Indtryk og indblik fra årets store kundekonference på Sundheds- og Socialområdet.

Læs mere

Miniature af forsiden på produktbladet for Det specialiserede socialområde
Produktblad

Hent vores produktblad og læs mere om KMD Nexus

Hent og læs

Lad os hjælpe dig videre

Vil I gerne høre mere om jeres muligheder inden for social- og sundhedsområdet? Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Vi sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på jeres spørgsmål.

Kontakt os
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra social- og sundhedssektoren direkte i din indbakke.

Tilmeld dig her