Medarbejder sidder ved computer og giver håndslag

Løsninger

Vi leverer innovative, fleksible og kreative løsninger fra, der skaber resultater. Vi er Danmarks største leverandør af moderne digitale kommunikationsløsninger i offentlige og private virksomheder til håndtering af al kundekommunikation i alle kanaler.

Kanaler

Få et overblik over, hvilke kommunikationskanaler vi hjælper jer med at integrere i KMD Customer Experience Platform.

finger og laptop

MyPages

Du kan vælge at få et overblik over din data og din kommunikation via MyPage. Dette visualiserer din kommunikationsindsats på tværs af kanalerne. 

Mand arbejder ved computer

e-Boks

e-Boks er en effektiv kommunikationskanal, som anvendes af mere end 5 mio. danskere og 30.000 virksomheder. Det betyder, at din virksomhed nemt kan kommunikere med jeres kunder via e-Boks. 

Smilende kvinde, der læser et brev foran computeren

Digital Post

Digital Post løsningen fra Digitaliseringsstyrelsen, hvor al digital post fra myndigheder til borgere og virksomheder i Danmark kører. Vi kan hjælpe jer som myndighed med at integrere til Digital Post samt understøtte fysisk post til borgere og virksomheder med fritagelse for Digital Post.

Trykmaskine i printcenter

Print

Har din virksomhed brug for direkte kommunikation med nuværende og måske kommende kunder, så kan vi hjælpe med en end-to-end løsning med print, kuvertering og forsendelse. På denne måde sikrer I jer den højeste responsrate. 

Ønsker du at vide mere?

Kontakt Annette Bosteen Trabjerg, Senior Sales Manager, på telefon +45 9135 5610 og få uforpligtende præsentation med udgangspunkt i jeres ønsker, behov og løsningsmuligheder. 

 
Portræt af Annette Bosteen Trabjerg
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Customer Experience Management. Så er du blandt de første, der modtager de seneste nyheder, indsigter og invitationer.

Tilmeld dig her