KMD's ledelse

Per Johanson

Per Johansson

Adm. Direktør

INFO OG BILLEDE

Per Johansson, født i 1962, er tiltrådt i KMD som direktør i 2018. I april 2021 udnævnes han som administrerende direktør. Per Johansson er uddannet i Business Administration and Marketing fra Lunds Universitet samt MBA fra University of Warwick, UK. Han kom fra en stilling som Executive Vice President for Financial Services på globalt niveau i den nordiske it-koncern Tieto. Fra 2013 til foråret 2017 bestred han endvidere samtidig posten som landechef for hele den svenske Tieto forretning. Per Johansson kom til Tieto i 2009 fra en stilling som Managing Director for Financial Services Sweden hos nuværende CGI. Tidligere i karrieren har han blandt andet bestredet lederposter hos Atos og den svenske forsikringsbranche.

Hent pressefoto

Jannich Lund

Økonomidirektør, Finans & Salgssupport

INFO OG BILLEDE

Jannich Lund, født 1970, blev ansat som Finansdirektør i marts 2014. Jannich Lund kommer fra en position som CFO i TDC Erhverv og har tidligere siddet i en række forskellig finanspositioner i TDC. Jannich er cand. polit fra Københavns Universitet.

Hent pressefoto
Executive Vice President, Strategic Initiatives

Fumihiko Hisamitsu

Executive Vice President, Strategic Initiatives

INFO OG BILLEDE

Fumihiko Hisamitsu kom til KMD fra NEC i 2021 i rollen som som Executive Vice President (EVP) for Strategic Initiatives. Siden han kom til NEC i 1982, har Fumihiko Hisamitsu arbejdet 20 år med finansielle løsninger, og siden 2003 har han arbejdet globalt i NEC-organisationen. I NEC Solutions America var han ansvarlig for high-end server forretningsudvikling, han haft ledelsen af NECs Super Computer Business globalt (til brug for meteorologiske institutter og videnskabelige institutioner). Derudover har han stået i spidsen for Global Business Planning Division, der administrerer NEC's globale datterselskaber indenfor økonomi og governance. Senest blev han en del af Safer City Business Group i NEC og har bidraget til større fusions- og opkøbsaktiviteter ved at lede due diligence på f.eks. opkøbet af KMD og schweiziske Avaloq. Han har en B.A. of Commerce (Marketing and Business Administration) fra Waseda University i Japan.

Hent pressefoto

Merete Søby

Executive Vice President, Data Driven Solutions

INFO OG BILLEDE

Merete Søby, født 1974, er tiltrådt som direktør i KMD i maj 2020. Hun startede sin karriere i 1994 som Trainee hos Mærsk. Hun stoppede i 1999 som Marketing and Sales Executive for at træde en ny karriesti i it-branchen, som kom til at definere hendes virke i årene fremover. Merete lagde ud som Account Manager hos amerikanske Compaq/HP, hvor hun tilbragte fem år. I 2004 skiftede hun til japanske Fujitsu Siemens Computers som salgsdirektør (Sales Director), hvor hun blandt andet fik ansvaret for salg til de største virksomheder i markedet. Efter en række år som ansvarlig for Marketing, PR og Product management for Fujitsu i Norden gik turen i 2008 til Hitachi Data Systems, hvor hun blev landechef, en rolle, hun har udfyldt lige siden.

Hent pressefoto

Ruth Wisborg

Executive Vice President, Digital Transformation Services

INFO OG BILLEDE

Ruth Wisborg, født 1967, er tiltrådt som direktør i KMD i maj 2019. Ruth har 14 års ledererfaring i KMD, hvor hun altid har haft fokus på offentlige kunder. Hos KMD har hun blandt andet været Vice President for Sales, Client Management og Customer Service i Central Government og Vice President for Sales i Local Government. Tidligere i karrieren har Ruth bestredet lederposter hos Fyns Amt og Syddansk Universitet, og har en lang erfaring med offentlig digitalisering både fra leverandør og kundesiden. Ruth er cand.scient.adm. fra Aalborg Universitet.

Hent pressefoto
Na'Tosha Bard, Senrior Vice President, CTO Office

Na’Tosha Bard

Senior Vice President, CTO Office

INFO OG BILLEDE

Na’Tosha Bard er tiltrådt som Chief Technology Officer i KMD i april 2022. Hun er oprindeligt fra Paris, Texas i USA og flyttede til København i 2010. Før Na’Tosha kom til KMD, var hun ansat hos Unity Technologies i 10 år, hvor hun senest havde stillingen som Technical Director. Na’Tosha har en stærk, teknisk baggrund med mere end 20 års praktisk erfaring med ingeniørvidenskab og arbejde med en lang række proprietær og open-source software.

Download Pressefoto
Terje Kjøs

Terje Kjøs

Senior Vice President, Digital Finance

INFO OG BILLEDE

Terje Kjøs har arbejdet inden for Bank IT-området i mere end 20 år. Med baggrund fra EVRY og Santander har Terje årelang erfaring med implementering af bank- og finanssoftware på det europæiske marked. Terje kom til Banqsoft i 2010 og har besat forskellige lederstillinger, senest som chef for området Financial Solutions med fokus på produktudvikling. Terje tiltrådte som administrerende direktør i januar 2018.

Hent pressefoto
Torben Mols

Torben Mols

Executive Vice President, Public Sector Software

INFO OG BILLEDE

Torben Mols, født 1975, er tiltrådt som direktør i KMD 1. januar 2020. Torben har været ansat i KMD siden 2011, hvor han starterede som Områdedirektør for KMDs Information Management område. Efter dette har han haft ansvaret for den offentlige ERP forretning og senest har han været Vice President for KMDs ERP & administrative Softwareløsninger til Kommunemarkedet. Torben har i hele hans karriere arbejdet med styring, serviceudvikling og optimering af den offentlige sektor og karrieren startede i år 2000 som Udviklingskonsulent i Viborg Kommune. Herefter gik turen i 2003 til Kommunernes Revision (I dag BDO) som Management Konsulent indenfor Offentlig Økonomistyring og Optimering. I 2007 gik turen for første gang til KMD som Kundechef på Kommunemarkedet. I 2010 startede Torben som Chef for BDOs Offentlige Konsulentforretning, som han kom fra til KMD.

Hent pressefoto

Jette Singleton

Senior Vice President, People & Culture

INFO OG BILLEDE

Jette Singleton, født i 1979, er tiltrådt som direktør i KMD i august 2022. Hun startede sin karriere i 2006 i Mærsk som rekrutteringskonsulent, hvorefter hun blev forfremmet til Global HR Business Partner for shippingvirksomheden. Jette Singleton forlod Mærsk i 2016 som chef for HR Operations. Det blev til fordel for energiområdet hos Ørsted, hvor hun tilbragte de næste par år som Lead HR Business Partner. I 2019 blev hun udnævnt som HR Director for Carlsberg, hvor hun blandt andet var en del af den globale ledergruppe. I 2021 blev hun ansat i den fremadstormende detailvirksomhed, Hobbii, som Chief People Officer. Som medlem af den øverste ledelse har hun sammen med sit team stået for opbygningen og professionaliseringen af People funktionen hos Hobbii.

Hent pressefoto

Naoki Yoshida

Bestyrelsesformand

INFO OG BILLEDE

Naoki Yoshida kom til NEC i 1986. Siden 2005 har han været i Paris for 2 år som VP for NEC Frankrig og flyttede til London i 4 år som GM For NEC Europe, Regional HQ. I 2016 blev han leder af NEC Kina, Regional HQ i Beijing. I 2018 blev han forfremmet som Senior Vice President med ansvar for ubådsnetværk and trådløs global forretning. Derudover blev han ansvarlig for digital statsvirksomhed som SVP i april 2021. Han dimitterede fra Osaka University, hvor han tog økonomi som hovedfag.

Jens Due Olsen

Jens Due Olsen

Næstformand

INFO OG BILLEDE

Født 1963. Cand.polit. fra Københavns Universitet. Øvrige tillidsposter: Bestyrelsesformand i NKT, Nilfisk, Sivantos Inc., Bladt Industries og Børnebasketfonden. Medlem af bestyrelsen i Cryptomathic, Gyldendal, Royal Unibrew.

Hent pressefoto
woman

Matsumi Takako

Bestyrelsesmedlem

INFO OG BILLEDE

Asako Aoyama

Bestyrelsesmedlem

INFO OG BILLEDE

Asako Aoyama er CFO i Global Business i NEC Corporation og fører tilsyn med finansorganisationer på tværs af fem kontinenter samme med det japanske team Global Finance. Før hun blev en del af NEC i januar 2020, var Asako Aoyama ansvarlig for transformationen af aftapningsforretningen og organisationer for Coca-Cola virksomheden i Japan. Hun var den første japanske kvinde, der blev udpeget til bestyrelsen i Coca-Colas historie i Japan og fungerede som CFO hos Tokyo Coca-Cola Bottling Company (i øjeblikket Coca-Cola Bottlers Japan inc., den tredje største aftapningsvirksomhed i verden). Hun er japansk CPA og har en MBA fra Ohio State Universitys business school.

Tomonori Hira

Bestyrelsesmedlem

INFO OG BILLEDE

Tomonori Hira er General Manager for Safer City Solutions Business Headquarters, NEC. Han er ansvarlig for acceleration af NECs globale software forretning inden for området Digital Government og Digital Finance. Tom har 30 års erfaring i forskellige roller hos NEC Japan og NEC America, herunder teknik, salg, marketing, virksomhedsinkubation samt ledelse. Han arbejdede for NEC Software Solutions UK (NPS) fra 2018 til 2020 som Head of Global Business Operations og leverede NECs innovative, gennemprøvede og banebrydende teknologier samt accelererede internationale forretningsekspansion ved at samarejde med NECs globale forretningsnetværk.

Tomoki Kubo

Bestyrelsesmedlem

INFO OG BILLEDE

Tomoki Kubo er Senior Vice President, Head of Digital Finance og en del af Global Business Unit i NEC Corporation. Inden Tomoki Kuno kom til NEC, var han medstifter af Japan Industrial Solutions Co, Ltd, der er et japansk administrationsselskab for forvaltning af private aktiefonde og fungerede som Chief Investment Officer samt bestyrelsesmedlem. Før Japan Industrial Solutions var Tomoki direktør i Morgan Stanley, Japans vigtigste investeringsforening. Tomoki har en MBA fra University of Chicago, Graduate School of Business.

Henrik Harder Olsen, Bestyrelsesmedlem - medarbejdervalgt

Henrik Harder Olsen

Bestyrelsesmedlem, valgt af medarbejderne i selskabet

INFO OG BILLEDE

Født 1972. Servicekonsulent i KMD A/S. Ansat i KMD siden 2003. Bestyrelsesmedlem siden 2014. Øvrige tillidsposter: Tillidsrepræsentant i KMD. Bestyrelsesmedlem ITMK HK Østjylland.

Hent pressefoto
Kim Skovgaard, Bestyrelsesmedlem - medarbejdervalgt

Kim Skovgaard

Bestyrelsesmedlem, valgt af medarbejderne i koncernen

INFO OG BILLEDE

Født 1962. Servicekonsulent i KMD A/S. Ansat i KMD siden 1987. Bestyrelsesmedlem siden 2014. Øvrige tillidsposter: Fællestillidsrepræsentant i KMD.

Hent pressefoto

Sik Cambon Jensen

Bestyrelsesmedlem, valgt af medarbejderne i selskabet

INFO OG BILLEDE