Medarbejdere kigger på server

Sikkert og stabilt

Drift og overvågning af netværk og servere

Høj netværkstilgængelighed er kritisk for transaktionstunge organisationer, hvor underafdelinger, samarbejdspartnere, leverandører og måske endda kunder eller borgere skal kunne tilgå og benytte netværket. KMD sørger for sikkert og stabilt netværk til jeres eksterne afdelinger. Vi har kompetencer, der dækker alle aspekter af proaktiv, sikker og stabil netværksdrift døgnet rundt.

Beskyttelse af servere og infrastruktur
Udvikling

Tid til innovation og udvikling

Outsourcing med ønsket stabilitet og sikkerhed hos KMD

En ustabil it-drift kan have voldsomme konsekvenser: Nedetid for netværk og applikationer kan resultere i, at samtlige organisationens aktiviteter ganske enkelt går i stå – og hvert minut tæller. Sikkerhedsbrister kan både undergrave tilliden til jer som organisation, skabe dårlig presseomtale og åbne op for trusler og risici udefra.Der er mange gode grunde til at outsource it-driften til KMD. For det første giver det jer tid til at fokusere på udviklingen af kerneopgaverne - velvidende at nerven, der sikrer organisationens infrastruktur, kommunikation, sagsbehandling og transaktioner, kører, som den skal.

Support og assistance

Optimal, effektiv og sikker it-drift

God it-drift er, når du ikke behøver at bekymre dig om den. Ustabil og usikker it-drift kan koste dyrt på flere plan. Det kan være årsag til mangelfuld kommunikation, sikkerhedsbrister, tomme hylder og vedvarende negativ presseomtale. Og som konsekvens heraf, sætte alvorlige mærker i tilliden til organisationen. Organisationer, der vægter sikkerhed og stabilitet i it-driften højt, skal tage en række forholdsregler for at imødekomme både lovgivningsmæssige og kundemæssige krav.KMD tager ansvaret for den daglige drift og sikrer, at I lever op til branchestandarter, og har adgang til assistance og servicering 24 timer i døgnet.

Samarbejde

Muligheder for it-drift og netværksdrift hos KMD

Vores løsninger tager altid udgangspunkt i at skabe værdi og sammenhæng mellem mennesker, processer og værktøjet. Læs mere om vores forskellige løsninger eller kontakt os for en snak om hvilken løsning der vil passe på jeres specifikke behov.

KMD Connect

Med KMD Connect tilbyder vi EDI cloud services fra egen platform, men har I særlige krav og ønsker, honorerer vi også dem - for eksempel en lokal cloud. Vi understøtter også jeres applikations-setup, uanset om det er baseret på on-premise, cloud-komponenter eller en kombination.

KMD CloudConnect

Med KMD CloudConnect har vi udviklet en hurtig, direkte og sikker forbindelse til en række cloud-løsninger, så I nemt kan blive hybride. KMD CloudConnect etableres som en naturlig forlængelse af jeres nuværende forbindelse til KMD og gør det muligt at tilpasse og udvide båndbredden alt efter jeres behov. KMD CloudConnect giver adgang til en eller flere clouds fra for eksempel Microsoft (AZURE og Office 365) og Amazon Web Services. Og har mulighed for Service Level Agreement i et redundant setup.

Managed Network Services 

Inden for Managed Network Services (netværksdrift) tilbyder KMD en bred palette af ressourcer og kompetencer, som dækker alle aspekter af agil og proaktiv netværksdrift. Basispakken for Managed Network Services indeholder LAN- eller WAN-overvågning, 24/7 Teknisk Service Desk samt overvågning inkl. Velbeskrevet og indarbejdet proceshåndtering.

Outsourcing med ønsket stabilitet og sikkerhed hos KMD

Der er mange gode grunde til at outsource it-driften til KMD. For det første giver det jer tid til at fokusere på udviklingen af kerneopgaverne - velvidende at nerven, der sikrer organisationens infrastruktur, kommunikation, sagsbehandling og transaktioner, kører, som den skal. En anden og meget tungtvejende grund er stabilitet og sikkerhed "second-to-none":

Krypteret kode

KMD's driftsløsninger er brand- og terrorsikrede, og vi overvåger, plejer og opdaterer vores serverpark 24/7, ligesom vores servicedesk er til rådighed døgnet rundt.

Hostede løsninger håndteres i Danmark, på en dansk, private cloud. KMD passer den, og jeres data forbliver i Danmark.

Dataanalyse

Vi tager proaktivt hånd om at understøtte nye krav og funktioner og agil udvikling af ny drift, så jeres it hele tiden understøtter jeres centrale behov.

Vil du vide mere?

Vil I gerne høre mere om jeres muligheder for outsourcing af it-drift og netværksdrift? Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Vi sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på jeres spørgsmål.

Portræt af Ricky Thyssen Johannsen Sander
Felt er påkrævet

6.000

Så mange servere har KMD til at understøtte og servicere kunders virksomheder og organisationer.

Læs mere om KMD