It-tekniker i datacenter

Skab en Hybrid infrastruktur, der matcher dit forretningsbehov

Vores 360 graders cloud services imødekommer udfordringer med sikkerhed, legacy-it og budget, når man ønsker at modernisere sin infrastruktur. Vi tilbyder dig en sikker rejse mod skyen med en leverancemodel, der matcher din forretnings arbejdsprocesser og supporterer jeres cloud services døgnet rundt.

KMD HYBRID CLOUD

Der kan være forretningskritiske applikationer, der ikke egner sig til at komme i skyen. Derfor har vi udviklet en hybrid cloud service, der sikrer, at samspillet mellem legacy-IT og applikationer i skyen udnytter både fordelen ved public cloud og sikkerheden ved private cloud.

WORKLOAD MODERNISERING

Som en del af jeres cloud transformation er det værd at vurdere, om enkelte applikationer vil gavne af modernisering for at optimere systemets performance og udnytte agiliteten ved cloud. Vores framework hjælper dig til at forstå mulighederne for din infrastruktur.

CLOUD SIKKERHED

Vi har udviklet en række services, der supporterer jer selv, når I er kommet i skyen. Fordelene ved cloud bygger på automatisering, og vores servicekatalog understøtter, at jeres cloud løsninger altid er oppe at køre.

KMD AGILE CLOUD LEVERANCEMODEL

Jeres arbejdsgange- og processer imødekommes gennem vores agile leverancemodel. Det skinner igennem på tværs af vores services, hvad end det handler om modernisering eller drift af cloud.

Modernisering

Store krav til it-landskabet

Digitalisering udgør i stigende grad rygraden i det danske samfund. Avancerede it-systemer og komplekse datasæt skaber grundlaget for samfundskritiske services, der hver dag får samfundets tandhjul til at falde i hak. Det stiller helt naturligt store krav til it-landskabet i videnstunge organisationer. Derfor er løbende modernisering med respekt for eksisterende systemer afgørende for at sikre samspillet på tværs af sektorer. Til gavn for brugere, borgere og samfundet som helhed.


Mand ned notesblok og kuglepen, der kigger på computerskærm
Smilende medarbejder, der lytter til sin kollega tale

Digitalt potentiale

Hybrid it services - en bro til fremtiden

Med Hybrid IT påbegynder I en moderniseringsrejse mod skyen. Vi hjælper jer med at bygger bro til fremtiden og er med til at sikre, at I udnytter jeres fulde digitale potentiale. Vi hjælper med at sammensætte jeres it-landskab, så det passer til jeres behov. Løsninger på jeres præmisser og ingen andres. Vores hybride tilgang udnytter styrken ved både cloud og jeres traditionelle løsninger. Skalérbarhed, sammenhæng og smidigt samarbejde i skyen – og tilpassede on premise-løsninger, der imødekommer regulativer til behandling af de mest følsomme og forretningskritiske data.


Vores størrelse er jeres styrke

Komplekse organisationer har komplekse behov. Det kræver både indsigt og udsyn at skabe en gnidningsfri overgang til et hybrid-miljø, der imødekommer alle forretningens behov – og virkelig udnytter fordelene ved skyen. Med vores agile leverancemodel tager vi i KMD højde for alle jeres systemer og processer. Og som ’full service provider’ kan vi understøtte og løfte alle aspekter af jeres it-landskab. Det kan blandt andet sikre, at jeres data bliver et strategisk aktiv. En løftestang, der hjælper jer til at træffe bedre beslutninger og skabe smartere services.

En stige til skyen – på jeres præmisser

Når I migrerer til skyen med vores Hybrid IT bevarer I fuld autonomi i forretningen, og I får et stærkt springbræt til at udnytte nye muligheder. Fra software-as-a-service, som sænker jeres omkostninger, til optimerede workloads, der sikrer bedre dataudnyttelse. Med Hybrid IT skaber vi en stige til skyen – på jeres præmisser. Vi oversætter komplekse krav til konkrete løsninger og sætter rammen om et it-landskab, der indfrier jeres ambitioner og rykker fremtiden tættere på jeres forretning.


Et skarpt blik på Hybrid IT

It-specialist i datacenter

Vores cloud first-tilgang handler bl.a. om at være evergreen. Det betyder, at når vi lægger os i skyen, overlader vi ansvaret for at patche, opgradere og vedligeholde vores løsninger til en ekstern leverandør. De lovgivningskrav til løsningerne, som hele tiden ændrer sig, har leverandøren ansvaret for. Den strategi sikrer, at vi altid er på omgangshøjde med den nyeste teknologi og lovgivning

Michael Bendixen, Senior Manager og IT-ansvarlig for HR-systemer globalt, Grundfos

FREMTIDENS DIGITALE INFRASTRUKTUR

KMD Hybrid IT tager afsæt i en større markedsafdækning på de behov virksomheder har for sikkerhed, som vi kender det fra lukkede datacentre on-premise og private cloud, men kombinerer det med agilitet og automatisering ved public cloud.

KMD HAR DIT FORRETNINGSBEHOV I FOKUS PÅ REJSEN I SKYEN

VIDSTE DU…

At 80% af virksomheder forudsiges at lukke deres traditionelle datacentre ned og flytte til skyen inden 2025?

PUBLIC CLOUD PARTNERSKAB

KMD og Microsoft har en lang partnerskabs historik. Da KMD startede sin Public Cloud rejse i 2016, blev det gjort i tæt samarbejde med Microsoft. Microsoft blev valgt som vores public cloud partner, og det samarbejde er fortsat en hjørnesten i vores cloud services. KMD er Microsoft Guld og Sølv partner, og Microsofts standardplatforme udgør nogle af hjørnestenene i vores udvikling af software og andre løsninger. Samtidig ligger der blandt andet Microsoft Azure teknologi bag vores cloud-løsning.

Microsoft

PRIVATE CLOUD PARTNERSKAB

Vi samarbejder også med Kyndryl, som vi siden 2018 har outsourcet vores it-infrastruktur til. Kyndryl varetager desuden driften af vores mainframe. Kyndryl leverer en del af den private cloud infrastruktur.

Lad os hjælpe dig videre

Vil I gerne høre mere om jeres muligheder indenfor Hybrid it? Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Vi sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på jeres spørgsmål.

Mand trykker på smartphone
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra den statslige sektor.

Tilmeld dig her