HR- og løn-løsninger til det offentlige og virksomheder - KMD

Vores kunder

Øg produktiviteten med cloud-baserede HR- & lønløsninger

Jeres HR- og lønløsninger er spækket med viden om jeres centrale virksomhedsdrift. Men det skal være nemt, intuitivt og hurtigt at arbejde med HR- og løndata samt tidsregistrering. Ellers går værdien hurtigt tabt. I KMD leverer vi cloud-baserede løsninger til HR, løn og tid, så I både kan innovere og effektivisere jeres personaleadministrative processer.

Derfor er det en god idé at være i skyen

Med cloud-baserede systemer bruger I ikke tid på at vride mere effektivisering ud af jeres it. Cloud-løsninger er baseret på standardkomponenter, som holder jeres udgifter til drift, vedligehold og support på et minimum. Cloud-baserede HR- og lønløsninger hjælper jer med at fokusere på jeres kerneydelse, jeres forretning og jeres kunder. Det er langt vigtigere konkurrenceparametre end pris, teknik og drift.

Cloud-løsninger
Adgangskoder

Løsningerne er naturligvis compliant

Vores løsninger er garant for fuld sikkerhed i alle processer, så I er compliant. Løsningerne kan håndtere integrationer og eksempelvis udveksle data med skat, banker, pensionsinstitutter, NemRefusion, NemKonto, e-Boks m.m. Vores software understøtter adgang fra eksempelvis pc, laptop, tablet og mobil. Alt i alt betyder det, at I får smidige arbejdsgange på tværs af teams og afdelinger, så I kan yde en professionel service til jeres medarbejdere.

Få ekspertrådgivning på alle fronter

KMD har eksperter indenfor SAP HCM, SAP SuccessFactors, KMD Nettoløn, KMD Payroll Cloud, KMD Refusion, KMD Personalemapper, UKG/Kronos og naturligvis indenfor S/4 Finance, SAP Cloud Platform, dokumentstyring, integrationer, snitflader, filudveksling, Microsoft kundespecifikke udviklingsopgaver og meget mere.

Uddannelse i it-løsninger og processer

Vil du vide mere om vores HR- & lønløsninger?

Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Vi sidder klar til at tale om, hvilke løsninger inden for HR, løn og tid der bedst møder jeres behov.

Mand trykker på smartphone
Felt er påkrævet