Mand der sidder bag bærbar computer og taster med en grafik af et interface med dokument-ikon og linjer af tekst

Skræddersyet digitaliseringsrejse

Manuel sags- og dokumenthåndtering er ofte tidskrævende, besværligt og kræver et stort overblik. Med en ESDH-løsning får I en effektiv løsning til digital sags- og dokumenthåndtering. Undgå fejl og få bedre og mere præcist overblik ved at digitalisere processerne for sags- og dokumenthåndtering.

Kvinde taster på laptop

FÅ SVAR PÅ JERES SPØRGSMÅL

Her kan I finde svar på de typiske spørgsmål om vores ESDH-løsninger.

ESDH står for elektronisk sags- og dokumenthåndtering. Det er en digitalisering af de processer, der blandt andet er forbundet med journalisering, arkivering, sags-, dokument- og kontraktstyring.

Vi tilbyder ESDH-systemer, hvad enten I arbejder for kommunen, staten eller i den private sektor. Vores løsninger kan hjælpe jer med blandt andet kontraktstyring, journalisering, arkivering, ministerbetjening, procesoptimering og dokumentstyring.

Vores ESDH-løsninger er med til at optimere de processer, der blandt andet er forbundet med jeres journalisering, arkivering, sags-, dokument- og kontraktstyring. I kan derfor få lettere arbejdsgange, spare ressourcer og bevare overblikket over jeres elektroniske sags- og dokumenthåndtering.

I er altid velkomne til en uforpligtende dialog om, hvordan vi kan hjælpe jer med at komme i gang med at bruge vores ESDH-systemer. Kontakt os gennem formularen nedenunder, og så finder vi sammen ud af, hvilke muligheder I har.

VIL I HØRE MERE?

Vil I vide mere om, hvordan I kan udnytte mulighederne, så udfyld kontaktformularen herunder. Vi er klar til en uforpligtende snak.

Mand trykker på smartphone
Felt er påkrævet