Smart software til energiledelse og forbrug - KMD

KMD leverer komplette energistyringssystemer

KMD tilbyder end-to-end cloud-baserede løsninger, som hjælper jer til at holde styr på energiforbrug og data. Vores løsninger kommer med brugervenlige selvbetjeningsløsninger.

Komplet og integreret energiledelse med standardløsninger

Hos KMD ved vi, at der er skrappe krav til energi- og forsyningssektoren . Ansvarlige for energiledelse og forbrugsafregning skal leve op til nye standarder. Derfor har vi fokus på teknologiske løsninger, der altid er opdateret til seneste lovgivning på området.

Optimér med automatiserede processer

En fokuseret, digital tilgang til energiledelse har til formål at udnytte energi så effektivt som muligt og sikre korrekt afregning. KMD’s løsninger bidrager til at strømline processer og skabe automatiserede flows. Med overskuelige dashboards og dataopsamling får I de rette forudsætninger for at omsætte indsigt til handling, så I kan give jeres kunder den bedste service. Med en standardløsning slipper I desuden for bekymringer om at opdatere jeres software. Det sørger vi for, og vi hjælper med at integrere til jeres eksisterende systemer.

Data til grafer og disagrammer
Industriløsninger der leverer data

Konverter forbrugsindsigter til energivenlig tankegang

Indsigt i eget energiforbrug kan være en stærk motivator til at gøre en målrettet indsats for at være så energieffektiv og miljøvenlig som mulig. Ved at flytte data over på mobile platforme vil jeres brugere altid have adgang til real-time data. Her kan de følge med i forbrugsfordeling, omkostninger m.m., og data vil blive præsenteret i let forståelige figurer og i et sprog, som alle kan forstå. I kan også bruge løsningen til at udtrække data til jeres årlige CSR-rapportering og til at generere grønne regnskaber.

Lev op til krav og lovgivning

Inden for energi og forbrug oplever vi konstant ændrede lovgivninger, vi som forbrugere, forsyningsselskaber og ejendomsadministratorer skal leve op til. Med KMD EnergyKey får alle interessenter én indgang til nødvendige indsigter og overblik. Løsningen kan opbygges med forskellige typer af moduler. Tag en snak med vores eksperter på området, så finder vi den sammensætning, som passer bedst til jeres udfordringer og opgaver.

It der overholder lovkrav

Hvordan kan vi hjælpe?

Benjamin Nørby, Salgsdirektør i KMD Energy Solutions, kender energimarkedet indgående. Han er i daglig kontakt med energiselskaber og kender de it- og software-behov, der er på området. Kontakt Benjamin for en uforpligtende snak.

Benjamin Nørby, Head of Industry Sales
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om energi og forsyning. Så er du blandt de første der modtager de seneste nyheder, indsigter og invitationer.

Tilmeld dig her