Skræddersyet it-service til virksomheder og det offentlige - KMD

It-services til det offentlige & erhverv

KMD leverer it-service til stat, kommune, regioner og erhverv. Vi har her samlet en oversigt over de mange typer af løsninger, vi tilbyder. Fælles for dem alle er, at vi skræddersyer jeres it-løsning, så den matcher jeres konkrete behov.

Vi hjælper med at løse jeres it-udfordringer

Sammen udvikler vi de løsninger, som bedst hjælper jer med de it-udfordringer, I står over for. Vores services inden for it spænder fra rådgivning og udvikling over implementering til løbende drift, vedligehold og support.

Skræddersyet it-service fra A-Z

Vores services spænder fra rådgivning, udvikling, it-drift og vedligehold til support på software, systemer og it-infrastruktur. Vi kan levere fra a til z, og gør det i mange projekter. I andre leverer vi dele til en større helhed.

It-services til den offentlige sektor

Hos KMD har vi et indgående kendskab til it-kravene inden for det offentlige og til den kompleksitet af opgaver, værktøjerne skal løse. Vi leverer løsninger til alle dele af den offentlige sektor og er med jer hele vejen fra valg af it-service til implementering og support. Uanset om I arbejder med borgerkommunikation i stat og kommuner eller har behov for øget patientindsigt i regionerne, så kan vi hjælpe med at løse opgaven.

Automatisering af manuelle opgaver
Industriløsninger der leverer data

It-systemer til små og store virksomheder

KMD har ikke to virksomheder eller it-projekter, der er ens. Nogle er små og ukomplicerede – andre store og komplekse. Nogle virksomheder kan og vil meget selv – andre vil overlade så meget til os som muligt. Derfor varierer vores opgaver og ansvar fra projekt til projekt. Vi leverer it-services til alle brancher inden for det private og hjælper jer til at løfte den digitale arbejdsgang med sikker it-drift og effektive cloud-baserede løsninger.

Vælg den bedste løsning til jeres organisationstype og -behov

Mange projekter tager afsæt i KMD’s eksisterende, egenudviklede software. I andre projekter starter vi på en bar mark og udvikler en skræddersyet løsning på projektbasis.
Uanset projektets størrelse og karakter, går vi ind i det med al vores ekspertise, entusiasme og respekt for det gode samarbejde, budgetter og timing. Det manglede da bare.

Systemer og løsninger der taler sammen

Brug for hjælp til at komme videre?

Kontakt os og lad os sammen finde frem til den it-service, som passer til jeres behov. Vi sidder klar til at tale med jer om, hvilke services, der bedst kan løse jeres udfordringer.

Kontakt os
Felt er påkrævet