consultant
Mand skriver i ringbind ved computer

Overblik

Fakturering og betaling

At bevare et overblik over fakturering og betaling kan være en udfordring for selv de mest organiserede virksomheder. Dette kræver at forbindelsen til de banker, som I benytter, er driftsikker og stabil, og her kan KMD Connects stærke infrastruktur og specialiserede medarbejdere være med til at lette byrden.

Automatisering

Forretningstransaktioner

At sikre at betalings- og faktureringsprocesser konstant er opdaterede og stabile, er vitalt for alle virksomheder. KMD Connect forbinder erhvervskunder med den finansielle sektor og sikrer automatisering af jeres betalings- og faktureringsprocesser.

 
Mand på kontor udfylder analyse og Excel

Automatiser forbindelsen mellem banker og virksomheder

Uanset om I er bank eller virksomhed er det vigtigt at levere en god service til jeres kunder, det kan automatisering af forbindelsen mellem banker og virksomhed være med til.

Grafik af et ur med et tandhjul i højre side

Automatisering af transaktioner og betalinger

Ved at automatisere sine betalinger sikrer I korrekt og rettidig betaling uden risiko for menneskelige fejl, hvilket frigør tid til andre opgaver.

Chatbot

Stærk support

Med KMD Connect får I en stærk kundesupport, der hjælper jer hurtigt og effektivt, når der sker fejl i forretningstransaktioner. Supporten tilbyder råd og vejledning, så I hurtigt finder gode løsninger på det opståede problem. 

Status

Stabil drift

Med KMD Connect får I en stabil drift af jeres forbindelse mellem bank og virksomhed på grund af den stærke infrastruktur, som KMD Connect leverer.

Vil I vide mere?

Kontakt os og find ud af, hvordan I får mest muligt ud af løsningen. Niels Heikel Vinther, Service- & Solution Executive, og Karsten Villy Ydegaard, Forretningsudvikler, i Connect Solutions sidder klar til en uforpligtende dialog.

Mand trykker på smartphone
Felt er påkrævet