two people talking
Finger trykker på tablet

Fremtidssikret

En moderne infrastruktur omkring jeres it-systemer

Det kan være en udfordring at holde sig selv og sine it-systemer opdateret i forhold til de nye betalingsmuligheder og faktureringskanaler, der kommer til. Med KMD Connect slipper I for at bekymre jer om nye betalingsmuligheder og faktureringskanaler.  I takt med at der opstår nye betalingsmuligheder og kanaler, sikrer vi, at de bliver inkorporeret i vores services, således at I ikke behøver ændre i jeres IT-systemer.

Tryghed i dagligdagen

Opdag fejlene før de sker

Det kan have store konsekvenser for samarbejdet med leverandører eller kunder, hvis man ikke har overblik over sin supply chain. Derfor har KMD Connect indbyggede Track&Trace og SmartAlarm funktioner, der arbejder proaktivt for jer. Skulle der opstå mangler undervejs i jeres processer bliver I oplyst om dem og kan dermed let identificere og diagnosticere fejlen.

Mand og kvinde kigger på grafer på computer
Finger bevæger sig rundt på en mouse pad på en bærbar computer

Fuld support

Hjælp i dagligdagen og ved onboarding

Vores support- og onboardingenhed sidder klar til at klare integrationer til nye systemer og partnere. Skulle der være spørgsmål eller udfordringer, er vi altid klar med professionel assistance.

Automatisering af din forbindelse til kunder og leverandører

Med KMD Connect sikrer I en sømløs forbindelse mellem jer, jeres kunder og leverandører.

Kolleger i økonomiafdeling taler sammen

Transaktioner og betalinger

Med KMD Connect sikrer I, at jeres transaktioner og betalinger flyder gnidningsfrit med både kunder og leverandører. Samtidig har I altid adgang til de nyeste betalingsmekanismer, da disse løbende inkluderes i løsningen.

Mand skriver i ringbind ved computer

Fakturering og bogføring

Fakturering og bogføring bliver lettere og mindre ressourcekrævende ved at lade KMD Connect sikre en automatisk forbindelse mellem eget system og jeres samarbejdsforbindelser.

Three office colleagues looking at screen

En sikker forbindelse

Ved hjælp af KMD Connect kan I let undgå klassiske håndteringsfejl og udfordringer i forbindelsen. På den måde frigives der både tid og ressourcer hos jer, der kan bruges på vigtigere opgaver.

Medarbejderudvikling

En robust samarbejdspartner

Vi ved, at det er vigtigt for vores kunder ikke bare at have en leverandør, men en stærk sparringspartner. Vi har dyb erfaring med alle aspekter af EDI og kan derfor rådgive jer, så I får den mest optimale opsætning, som sikrer jer størst mulig forretningsgevinst.

Grafik af tandhjul med flueben i midten

Beskytter jeres platform

KMD Connect er altid opdateret med seneste betalingsmuligheder og faktureringskanaler, og vi sørger for at integrere jer på en måde, der giver en fleksibilitet i forhold til hurtige ændringer og skift i behov. 
file text check

Fremtidsparat

Vi sørger for, at I er klar til fremtiden ved at understøtte nationale og internationale standarder. 

Vil I vide mere?

Kontakt os og find ud af, hvordan I får mest muligt ud af løsningen. Niels Heikel Vinther, Service- & Solution Executive, og Karsten Villy Ydegaard, Forretningsudvikler, i Connect Solutions sidder klar til en uforpligtende dialog.

Mand trykker på smartphone
Felt er påkrævet