Serverhal med gang i midten og serverrækker i hver side med blåt lysskær

Forenklede integrationer

Enheden hjælper med at forenkle dataintegrationerne i jeres it-infrastruktur, så dataudvekslingerne sker automatisk.

Høj tilgængelighed

Enheden analyserer jeres behov og sørger for høj tilgængelighed til virksomhedens kerneinformation – uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Fremtidssikret arkitektur

Enheden er jeres øjne og ører i markedet og sørger for at fremtidssikre jeres integrationsarkitektur.

Indsamling af data

Øget pres på infrastrukturen

Der er pres på jeres infrastruktur. Rent digitalt skal I kunne yde mere og mere. I skal kunne stille flere og flere data til rådighed – internt og eksternt. Og I skal samtidig kunne garantere fuld sikkerhed i alle processer. KMD Enterprise Integration Services hjælper jer med at drive kompleksiteten ned i jeres dataintegrationer og automatiserer tilbagevendende opgaver, så I reducerer antallet af manuelle håndteringer. Vores specialister har kompetencerne til at kaste et holistisk blik på jeres samlede it-arkitektur og spotte optimeringspotentialet.

Hurtig og nem adgang til kerneinformation

Med en forenklet integrationsarkitektur vil jeres medarbejdere opleve en hverdag, hvor de hurtigt og effektivt selv kan få adgang til de informationer, de har brug for. Og jeres it-sikkerhedsansvarlige kommer til at mærke alle fordelene ved at vedligeholde mere fleksible it-løsninger, der er nemmere at holde ajour.

Data til grafer og disagrammer
UX på nettet

På forkant med udviklingen

Trends som Bring Your Own Device (BYOD) rammer pludseligt og stiller høje krav til datatilgængelighed og ikke mindst sikkerhed. KMD Enterprise Integration Services holder et vågent øje med tendenserne på markedet og tænker proaktivt på jeres vegne, så I altid er på forkant med udviklingen. Det gælder ex. også EU’s Once-Only Principle (TOOP-projektet), som har til formål at lette de administrative byrder på virksomheder i EU, men forudsætter en gennemtænkt systemintegration.

Vil I vide mere?

Kontakt os og find ud af, hvordan I får mest muligt ud af løsningen. Niels Heikel Vinther, Service- & Solution Executive, og Karsten Villy Ydegaard, Forretningsudvikler, i Connect Solutions sidder klar til en uforpligtende dialog.

Mand trykker på smartphone
Felt er påkrævet