Kode på skærm

Forbered konvertering til HANA eller S/4HANA

Med S/4 Servicen Custom Code får I den bedst mulige forberedelse til at gennemføre HANA Database eller S/4HANA konverteringer.

Reducér omkostninger ved custom code

Ved at fokusere på kvalitet og anvendelse kan S/4 Servicen Custom Code hjælpe jer med at reducere omkostningerne ved jeres egen custom code.

Opnå fuld kontrol med custom code

S/4 Servicen Custom Code kan hjælpe jer med at opstille en hensigtsmæssig governance og sikre en sammenhængende livscyklus for custom code. Til dette formål bruger vi SAP-standardværktøjer.

Søgning på nettet

Hvorfor fokus på SAP custom code?

Stort set alle SAP-systemer indeholder egen-udviklet custom code, der kan have et optimeringspotentiale. En del af den egen-udviklede kode anvender I sikkert ikke produktivt længere, og derfor kan vi identificere og fjerne den. Ubrugt custom code medfører en øget omkostning ved opgradering, og den er desuden en generel meromkostning i systemets levetid. Custom code kan også være en udfordring i forhold til kvalitet. Det er vigtigt at sikre, at jeres performance, sikkerhed og funktionalitet er på det ønskede niveau. Problemer i forhold til kvalitet skal identificeres hurtigt under udvikling og ikke først, når custom code er en del af den produktive anvendelse. Hvis I vil konvertere til HANA Database eller S/4HANA, er custom code også en udfordring. Det er vigtigt at sikre, at custom code også fungerer efter konverteringen, som medfører tekniske ændringer i systemet.

Opgradér kvaliteten af custom code

Allerede i udviklingssystemet kan vi forbedre kvaliteten af custom code ved at indføre passende governance samt anvende værktøjer, som automatisk sikrer kvaliteten. Ved at indføre automatiseret Unit test (AUT – ABAP Unit Test) og kombinere med automatiseret scanning af custom code (ATC – ABAP Test Cockpit) for uhensigtsmæssige mønstre.

Systemer og løsninger der taler sammen
Automatisering af opgaver

Forbered HANA Database eller S/4HANA konvertering

Når I vil konvertere til HANA Database eller S/4HANA er det nødvendigt at fortage tilretning af custom code. Vi identificerer omfanget af disse tilretninger ved at udføre forskellige analyser (assessments) - lige fra Unicode check, HANA readiness check (HANA SQL compliance) til S/4HANA Simplification Checks.

De tilretninger, vi identificerer, kan vi i stort omfang tilpasse via en automatiseret custom code tilretning. KMD samarbejder her med Smartshift og drager fordel af deres globale erfaringer med automatisk tilretning af custom code.

Vil I vide mere?

Kontakt os i dag. Vi er klar til en uforpligtigende dialog om, hvordan vi kan hjælpe jeres organisation med migreringen til SAP S/4HANA.

Portræt af Ricky Thyssen Johannsen Sander
Felt er påkrævet