Kode på skærm

Forbered konvertering til HANA eller S/4HANA

Med S/4 Servicen Custom Code får I den bedst mulige forberedelse til at gennemføre HANA Database eller S/4HANA konverteringer.

Reducér omkostninger ved custom code

Ved at fokusere på kvalitet og anvendelse kan S/4 Servicen Custom Code hjælpe jer med at reducere omkostningerne ved jeres egen custom code.

Opnå fuld kontrol med custom code

S/4 Servicen Custom Code kan hjælpe jer med at opstille en hensigtsmæssig governance og sikre en sammenhængende livscyklus for custom code. Til dette formål bruger vi SAP-standardværktøjer.

Søgning på nettet

Hvorfor fokus på SAP custom code?

Stort set alle SAP-systemer indeholder egen-udviklet custom code, der kan have et optimeringspotentiale. En del af den egen-udviklede kode anvender I sikkert ikke produktivt længere, og derfor kan vi identificere og fjerne den. Ubrugt custom code medfører en øget omkostning ved opgradering, og den er desuden en generel meromkostning i systemets levetid. Custom code kan også være en udfordring i forhold til kvalitet. Det er vigtigt at sikre, at jeres performance, sikkerhed og funktionalitet er på det ønskede niveau. Problemer i forhold til kvalitet skal identificeres hurtigt under udvikling og ikke først, når custom code er en del af den produktive anvendelse. Hvis I vil konvertere til HANA Database eller S/4HANA, er custom code også en udfordring. Det er vigtigt at sikre, at custom code også fungerer efter konverteringen, som medfører tekniske ændringer i systemet.

Opgradér kvaliteten af custom code

Allerede i udviklingssystemet kan vi forbedre kvaliteten af custom code ved at indføre passende governance samt anvende værktøjer, som automatisk sikrer kvaliteten. Ved at indføre automatiseret Unit test (AUT – ABAP Unit Test) og kombinere med automatiseret scanning af custom code (ATC – ABAP Test Cockpit) for uhensigtsmæssige mønstre.

Systemer og løsninger der taler sammen
Automatisering af opgaver

Forbered HANA Database eller S/4HANA konvertering

Når I vil konvertere til HANA Database eller S/4HANA er det nødvendigt at fortage tilretning af custom code. Vi identificerer omfanget af disse tilretninger ved at udføre forskellige analyser (assessments) - lige fra Unicode check, HANA readiness check (HANA SQL compliance) til S/4HANA Simplification Checks.

De tilretninger, vi identificerer, kan vi i stort omfang tilpasse via en automatiseret custom code tilretning. KMD samarbejder her med Smartshift og drager fordel af deres globale erfaringer med automatisk tilretning af custom code.

Vi er klar til at besvare dine spørgsmål!

Vores medarbejdere sidder klar til at tage en uforpligtende snak, hvor du kan få mere at vide og få svar på dine spørgsmål. Udfyld oplysningerne nedenfor og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mand trykker på smartphone
Felt er påkrævet