Drenge leger på legeplads

Fokus på sammenhæng, samarbejde og selvbetjening

Med KMD Institution får din kommune samlet alle administrative oplysninger om børn i dagtilbud et sted, hvor de er lette at arbejde med. Løsningen omfatter både offentlige og private institutioner.

Her arbejder forvaltning, pladsanvisning og institutioner i samme løsning, og forældrene kan betjene sig selv. På den måde får I oplysningerne indberettet ved kilden, og I kan bruge dem effektivt. Blandt andet til administration, styring og samarbejde.

I KMD arbejder vi fortsat på at styrke sammenhængen i hele aldersgruppen fra 0-30 år, så I kan følge kommunens børn og unge i deres liv og udvikling.

faellessprog
Pige sidder ved bord og tegner

Bedre tid til børnene

For institutionslederne er det vigtigt, at administrationen foregår smidigt og korrekt - og ikke binder dem til skrivebordet længere end højst nødvendigt.

Med KMD Institution får de hurtig og præcis adgang til de oplysninger, de skal bruge. For eksempel finder de nemt børnenes stamoplysninger, overblik over indmeldte børn, venteliste og udsigten for ind- og udmeldelser.

Selvbetjening aflaster alle

Både travle forældre og travle sagsbehandlere har brug for al den hjælp, digitaliseringen kan tilbyde. Derfor er online selvbetjening en del af KMD Institution. Her får forældrene et godt overblik, når de vælger institution, de kan se egne oplysninger, melde børn ind og ud og meget mere.

Deres registreringer indgår direkte i sagsbehandlingen, og de kan finde svar på de fleste spørgsmål her. På den måde bliver selvbetjeningen en reel lettelse – for begge parter.

KMD Institution giver også nem kommunikation mellem dagplejekontoret og forældre, så f.eks. ændringer i pasning i forbindelse med sygdom håndteres via SMS-beskeder.

Kolleger taler sammen ved computer
Kolleger kigger på data på computer

Mere nærvær for pengene

Både ledelsen, pladsanviseren og den enkelte institutionsleder får det overblik, der skal til for at håndtere hverdagen – og fremtiden.

Søskendetilskud og friplads indgår automatisk i beregningen, og betalingen bliver opkrævet gennem debitorsystemet. I planlægningen kan I tage højde for ventelister, belægning og økonomi, også når I ser fremad. På den måde får I fakta på bordet, inden I disponerer ressourcerne. I kan desuden kombinere basisrapporterne med for eksempel økonomi- og fraværsdata. Dermed kan I skræddersy netop den ledelsesinformation, I har brug for.

Gode grunde til at overveje KMD Institution

Optimerede arbejdsgange

I får enkle arbejdsgange med udbredt automatik

Grafik af to stakke af mønter

I får et fuldt overblik over ressourcerne og bedre udnyttelse af dem

Database deler data

Alle arbejder på samme data og i samme løsning, som får samarbejdet til at glide

Software robots

Forældrene kan finde svar og betjene sig selv online

Dataanalyse

Både ledelse, pladsanvisning og institutionsledere kan få den indsigt, de har brug for

Flere muligheder med KMD Institution

Mor med barn

Få overblik til hurtig handling

Dagplejemodulet er den uundværlige håndsrækning til at få overblik over dagplejere og børn. Her kan I blandt andet lave hurtig og hensynsfuld gæsteplacering, når dagplejeren er syg, se, hvem der har ledige pladser, ind- og udmelde børn og hjælpes ad, når det brænder på!

Barn i barnevogn

Mød forældrene online

I den travle børnefamilie falder der først ro over feltet efter puttetid. Her kan de klare det meste i Digital Pladsanvisning. Skrive deres barn op til pasning og melde barnet ind og ud, mulighed for direkte bookning af ledige pladser, se barnets placering på ventelisten, ændre prioriteringer og behovsdato, søge økonomisk friplads. Oplysningerne indgår direkte i sagsbehandlingen, og I får færre spørgsmål i løbet af dagen. Så selvbetjeningen bliver en reel lettelse også for jer.

Kolleger kigger på data på computer

Få børn, penge og pladser til at gå hånd i hånd

Hvordan kan din kommune sikre, at pengene følger børnene, når tallene ændrer sig? Det hjælper prognose- og kapacitetsmodulet ProKap med, så I - på en nem måde - får god langtidsplanlægning, god økonomisk styring i institutionerne, god dialog mellem institutioner og pladsanvisning.

Det får du med KMD Institution

Miniature af forsiden på KMD Institution brochure
Brochure

Automatisering i fokus

Samlet overblik over pasningstilbud og fuld kontrol med beregning og betaling.

Hent og læs

Vil I vide mere?

Vil I gerne høre mere om jeres muligheder med KMD Institution? Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Merete Lind-Nielsen, Senior Consultant, sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på jeres spørgsmål.

Merete Lind Nielsen
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for Børn- og Uddannelsesområdet. Så er du altid opdateret med de seneste indsigter og nye løsninger til sektoren.

Tilmeld dig her