Forældre og lærer taler med elev

Kerneydelsen er rådgivning

Uddannelsessektoren har brug for digitale løsninger, der kan hjælpe med at levere de ønskede resultater – uden at de administrative opgaver fjerner fokus fra den menneskelige kerneydelse.

Det gælder eksempelvis uddannelsesvejlederne, der skal overholde lovpligtige krav om dokumentation og effektmåling, men som samtidig skal yde de unge den rigtige hjælp, så de kommer godt videre i uddannelsessystemet.

Fire kollegaer i et mødelokale
Kvindelig kollega med kuglepind i hånden sammen med mandlig kollega, der kigger på computerskærm

Masser af funktionalitet

UVvej er et administrativt vejledningssystem, der gør det muligt at levere kompetent grundskolevejledning og ungevejledning. Nemt, smidigt og i overskuelige brugergrænseflader.

Alle informationer er samlet ét sted, og I får gode statistikværktøjer og integrationsmuligheder til eksterne systemer såsom EASY-A, Lectio, Ludus, tilbagemelding.dk, KMDElev, TEA og TEA Privat. UVvej kan også integreres til eksterne platforme som fx MinUddannelse og til eksterne databaser såsom Statens Ungedatabase.

UVvej indeholder derudover et indbygget praktikmodul (UVpraktik) til erhvervspraktikformidling, et adviseringsmodul til hastesager samt et administrationsmodul til ungdomsuddannelser, skoler og UU, der understøtter den koordinerede brobygningsindsats for landets udskolingselever.

Synkronisering af data

Smidige sagsgange og stort overblik med integration til en række eksterne systemer, platforme og databaser - f.eks. til MinUddannelse

file text check

Automatisk opsamling af lovpligtig dokumentation og mulighed for effektmåling

Moduler

Indbygget praktikmodul (UVpraktik) til erhvervspraktikformidling af elever i og uden for grundskolen

Vil I vide mere?

Vil I gerne høre mere om jeres muligheder med UVvej? Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Helle Kjærgaard, konsulent, sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på jeres spørgsmål.

Portræt af Helle Kjærgaard
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for Børn- og Uddannelsesområdet. Så er du altid opdateret med de seneste indsigter og nye løsninger til sektoren.

Tilmeld dig her