Studieadministative it-systemer til ungdomsuddannelser - KMD

Software til elevoptagelse & automatisering af processer

Med den rette it-løsning vil I opleve, at de daglige arbejdsopgaver glider nemmere. Særligt når der er ekstra stort pres på i forbindelse med studieoptag. KMD’s systemer passer til alle typer af ungdomsuddannelser.

Skræddersyet it afløser tung administration

Med it-systemer, som er specialdesignet til de danske ungdomsuddannelser, vil I opleve at få yderst effektive platforme, som afløser tunge administrative arbejdsgange.

Få et hurtigt og godt overblik over elevoptagelser

Der er pres på i studieadministrationerne på de danske ungdomsuddannelser, når det bliver den tid på året, hvor der skal gøres status over kommende elevoptagelser. Med KMD’s løsninger får I lynhurtigt et overblik over, hvem der har bestået optagelseskravene, så I trygt kan give den gode besked videre til ansøgeren om, at vedkommende er blevet optaget på jeres uddannelse. I vil opleve, at I kommer til at spare tid, så I fortsat kan fokusere på afdelingens øvrige vigtige opgaver – og ikke mindst på eleverne.

UX på nettet
Optimeret sikkerhedskoncept

Fuld datasikkerhed med elevoplysninger

Datasikkerhed har højeste prioritet for KMD, og vores løsninger lever op til alle krav om data compliance og sikker it-drift. Det gælder naturligvis også vores løsninger til uddannelsesvæsnet. Vi ved, at I ligger inde med mange personfølsomme oplysninger, eksempelvis elevernes stamdata, og det er særdeles vigtigt, at disse oplysninger altid er lagret på sikker vis. Samtidig med at sikkerheden er i orden, er oplysninger også tilgængelige på en overskuelig måde, så I får en let adgang til al nødvendig data.

Øget effektivitet hos gymnasier, erhvervskoler med flere

KMD har mangeårig erfaring i at leverer it-systemer til de danske ungdomsuddannelser. I vil derfor få gennemprøvede standardløsninger, som er skræddersyet til at kunne supportere lige præcis jeres arbejdsopgaver på allerbedste vis. Systemerne kommer med automatisering af processer og alle de nødvendige funktioner, I vil forvente af en effektiv digital platform til jeres administration. Systemerne er velegnede til at typer af ungdomsuddannelser, lige fra gymnasiale uddannelser til erhvervsuddannelser og arbejdsmarkedsuddannelser (AMU).

Spar tid og penge

Brug for hjælp til at komme videre?

Kontakt os og lad os sammen finde frem til den software, som passer til jeres behov. Vi sidder klar til at tale med jer om, hvilke systemer, der bedst kan løse jeres udfordringer.

Kontakt os
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for Børn- og Uddannelsesområdet. Så er du altid opdateret med de seneste indsigter og nye løsninger til sektoren.

Tilmeld dig her