Mand arbejder ved computer

Få rådgivning om jeres muligheder med e-boks

KMD kan rådgive jer i, hvordan I mest effektivt udnytter e-Boks-kanalen i jeres kommunikation. Vi hjælper med den tekniske implementering samt håndtering af dokumentopsætning, konvertering mv.

Kvindelig kollega med kuglepind i hånden sammen med mandlig kollega, der kigger på computerskærm

Én samlet kanal

Nem og individualiseret distribution

I e-Boks har jeres kunder mulighed for at svare tilbage på jeres breve, så den samlede dialog foregår på én og samme kanal, hvor de personfølsomme data er beskyttede. Det gør også dialogen nemmere for kunden, idet I kan sende én fil med flere output-kanaler. Derved kan kunden selv vælge den kanal, der fungerer bedst for ham eller hende.
 

Sikkerhed

Flyt jeres kommunikation til en sikker digital dialog

Gør det mere sikkert for dine kunder at kommunikere med din virksomhed. Flyt jeres kundekommunikation til en sikker og velkendt digital kanal – e-Boks. Den efterlever GDPR, så du trygt kan sende følsomme og fortrolige oplysninger. Du og dine modtagere har sikkerhed for, at posten leveres til rette vedkommende.

Hænder taster på keyboard
Medarbejdere kigger på server

Besparelser

KMD kan hjælpe med hele kommunikationsforløbet

Send jeres datafiler til os, så ordner vi resten af administrationen og leverer den personlige information direkte til den enkelte modtager. I sparer både ressourcer og opnår store økonomiske besparelser og værdi hos både afsender og modtager. 

Ønsker du at vide mere?

Kontakt Annette Bosteen Trabjerg, Senior Sales Manager, på telefon +45 9135 5610 og få uforpligtende præsentation med udgangspunkt i jeres ønsker, behov og løsningsmuligheder. 

 
Portræt af Annette Bosteen Trabjerg
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Customer Experience Management. Så er du blandt de første, der modtager de seneste nyheder, indsigter og invitationer.

Tilmeld dig her