Fyrtårn på mole

Fleksibel forretningsværdi

Løsningen kan tilpasses til præcis jeres behov gennem forskellige tilvalgsmoduler.

Stor leverancefrihed

Løsningen kan leveres på den platform, I ønsker – on premise eller cloud-baseret.

Målrettet beslutningsstøtte

Leveres med hjælp fra specialister, der kan trække mening ud af datamængderne.

Data til grafer og disagrammer

Se ind i fremtiden

I har en lang række datakilder, og I modtager et væld af rapporter og analyser på daglig basis. Men hvordan kobler I jeres bagudrettede indsigt med forudsigelser og – endnu vigtigere – proaktive handlinger? Svaret er Advanced Analytics. Det er en intelligent datadisciplin, der kombinerer data fra mange kilder med det formål at levere relevante forudsigelser, så I kan træffe hurtigere og bedre beslutninger. Vi kan ikke præcist forudsige fremtiden. Men vi kan forudsige sandsynligheden for forskellige scenarier og udfald. Det kan eksempelvis forhindre og foregribe hændelser, I ikke ønsker såsom kundeexit og reparation af en maskine, før den går i stykker.

Framework er fundamentet

KMD’s Advanced Analytics-, Data Mining- og Machine Learning-services er alle discipliner og teknikker, som i stigende grad efterspørges af virksomheder som en del af deres Business Intelligence-løsning. Derfor har vi udviklet KMD Advanced Analytics Framework, som sikrer, at I hurtigt kan høste de gevinster, I sigter efter. Når jeres data warehouse opsamler data fra en lang række kilder, hjælper vi jer med at anvende algoritmer, der kan forudsige og prognosticere fremtidige udfald, beslutningsscenarier og situationer. På den måde kan I være et skridt foran jeres konkurrenter og tilbyde differentierende værditilbud i markedet.

Søgning på nettet
Få en skræddersyet it-løsning

Start småt – skáler hurtigt

En del af opskriften på succes med Advanced Analytics er at starte småt og skalere hurtigt. Vi sikrer, at I oplever en kortsigtet effekt af jeres forudsigende algoritmer. Sammen med jer definerer vi indledningsvis anvendelsesområdet for projektet og aftaler succeskriterierne for de første 0-3, 3-6 og 6-12 måneder. Derfra kan jeres Advanved Analytics-moduler løbende udvide sig, i takt med at flere og flere spørgsmål og algoritmer bliver integreret i jeres framework.

Kontakt

Medarbejdere i KMD

Anette Holck

Sales Director, DIMA LG Data & Project Management

Send besked