Lejligheder
Status

Øget produktivitet

Vores services sikrer, at jeres brugere altid er tilfredse med driftsperformance, stabilitet og kvaliteten i jeres løsninger.

Grafik af tandhjul med flueben i midten

Minimering af fejl

Vores services minimerer jeres udgifter til fejlrettelser, da vi løbende optimerer, forfiner og justerer jeres applikationer og data warehouse-setup.

Medarbejderudvikling

Bedre udnyttelse af egne it-ressourcer

Vores services sikrer, at I kan fokusere jeres interne it-ressourcer på værdiskabende aktiviteter sammen med jeres medarbejdere, ledere og kunder.

Integration og opbevaring af data

Overblik og overskud

It- og data warehouse-landskaber bevæger sig i retning af mere – ikke mindre – kompleksitet. Et stigende antal brugere skal have adgang til et stigende antal systemer og databaser. Høj kompleksitet er tungt, dyrt og hæmmende for forretningen. I KMD leverer vi Application Management Services på hele jeres data warehouse-landskab og på jeres business intelligence-applikationer og services. Med en support- og driftsaftale mindsker I kompleksiteten i hverdagen og frigør tid til de opgaver, der skaber værdi for jeres kunder og medarbejdere.

Optimeringsfokus

KMD Application Management Services leverer dels den traditionelle AMS med drift, support og vedligehold på jeres applikationer, data warehouse og infrastruktur. Men derudover har vi altid fokus på optimering af jeres data warehouse og applikationsarkitektur. I modtager best-in-class-rådgivning gennem hele livscyklussen fra strategi til opbygning, udvikling, drift og videre til innovation.

Uddannelse i it-løsninger og processer
Økonomisk vækst

One stop shop

Vi er ekstra opmærksomme på overgangen fra udvikling til drift. Denne overgang kan medføre betydelige omkostninger og risici ved et projekt. Men både omkostninger og risici minimeres ved kun at anvende én AMS-leverandør. Med KMD Application Management Services indgår i et samarbejde baseret på one stop shop-tilgangen, hvor vi sammen opbygger en langvarig relation og skaber solide, værdiskabende løsninger.

Lad os hjælpe jer videre

Vil I gerne høre mere om jeres muligheder inden for KMD Application Management Services? Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Vi sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på jeres spørgsmål.
Mand trykker på smartphone
Felt er påkrævet