Udsigt over København
Grafik af et ur med et tandhjul i højre side

Optimering og transformation

Vores services hjælper jer med at optimere jeres processer og udgør samtidig fundamentet til leverancen af fremtidens produkter og ydelser.

Cloud-server

Robust Data Warehouse

Vores services opbygger en solid data warehouse-arkitektur, der udgør hjørnestenen i jeres dataunderstøttede beslutningstagning.

Tre moduler i én løsning

Multifunktionel platform

Vores services anvender den fleksible KMD Unified Insight, som hjælper med at eksekvere jeres datastrategi og høste forretningsgevinsterne.
Industriløsninger der leverer data

Data Management sætter kursen

Det kan være fristende at kaste sig direkte ud i dataarbejdet for at opnå hurtig indsigt i forretningen. Men data management er en kompleks opgave, og arbejdet kan være spildt uden en fokuseret indsats. I KMD anlægger vi et holistisk perspektiv på jeres forretning. Vi definerer en strategi for, hvordan jeres data skal bringes i spil. Datastrategien indeholder dels en beskrivelse af vision, formål, konkrete mål og KPI’er. Dels et roadmap med en beskrivelse af, hvordan jeres virksomhed skal hente, samkøre, processere, udstille og visualisere data til organisationen. Og dels en faseplan med prioriterede opgaver til gevinstrealisering.

Centralt Data Warehouse

Et centralt data warehouse med en best practice-arkitektur er hjørnestenen i datadrevet indsigt. Vi bygger et robust data warehouse i jeres virksomhed, som sikrer konsistente data og giver mulighed for sammenligninger. Vores framework er baseret på en standard, lagdelt arkitekturmodel, der udgør en unik platform for præsentation og visualisering af data. Vores integrerede data management-strategi bruger data warehouse-frameworket til at dekonstruere, modellere og integrere datakilder, samtidig med at datakompleksiteten omdannes til indsigt.

Data til grafer og disagrammer
UX på nettet

Platform løser alle dataopgaver

Vi anvender KMD Unified Insight. Det er en as-a-service-platform, der hjælper jer med at eksekvere på jeres datastrategi – enkelt og effektivt. Ved hjælp af platformen kan I løse alt fra dataindsamling, samkørsel og validering af data til opbygning af dataarkitektur, kortlægning af datastrømme til distribution af data til brugere i hele organisationen.

Lad os tale om Jeres muligheder!

Vores medarbejdere sidder klar til at tage en uforpligtende snak, hvor du kan få mere at vide og få svar på dine spørgsmål. Udfyld oplysningerne nedenfor og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os
Felt er påkrævet