Lønsystemer til effektiv lønadministration - KMD

Få hjælp til at vælge det bedste lønsystem for jer

Vores lønløsninger kan bruges nationalt og internationalt. Ved at integrere til andre systemer og platforme sikrer vi, at I får fuldt overblik over alle løn- og HR-processer. KMD tilbyder forskellige typer af løsninger, og vi hjælper jer til at vælge den, der passer bedst til jeres behov.

Hvad kendetegner et godt lønsystem?

Der kan være forskellige behov i spil, når det handler om at vælge den lønløsninger, som passer bedst til jeres type af organisation. Nogle systemer er særligt tilpassede store, globale virksomheder, mens andre er tilpasset mindre organisationer. Hvilket lønsystem, I bør vælge, afhænger bl.a. af kompleksiteten af jeres arbejdsstyrke og ansættelsesforhold.

Korrekt udbetaling af løn til tiden

Uanset om I udbetaler løn først, midt eller sidst på måneden, så er én ting sikkert; det er en dag, medarbejderne ser frem til, og lønsedlerne bliver gennemgået minutiøst. Blandt andet derfor er det yderst vigtigt, at udbetalingen af medarbejderes løn sker til tiden og uden fejl. Der er meget at tage højde for, når lønnen skal afregnes, det gælder såvel skat, ferieafregning, pension og overholdelse af gældende overenskomster. KMD’s løsninger er gennemtestede, så I kan undgå fejl i den månedlige brutto- og nettoløn til medarbejderne.

Analyse, grafer og diagrammer
Integration og opbevaring af data

Integrerede løsninger letter lønadministrationen

Forskellige typer af kontraktforhold, kræver forskellige tilgange til afregning af løn. Med et lønsystem, som er integreret med eksempelvis et tidsregistrerings- og vagtplansystem, kan I sikre jer, at timelønnede og contractors får udbetalt den løn, der matcher de timer, de har lagt. Har I medarbejdere, som er sygemeldte, på barsel eller på orlov, vil den rette platform også hjælpe jer til at sørge for, at I modtager den rigtige refusion. I sidste ende kan det have stor betydning for bundlinjen, at jeres lønsystemer taler sammen med øvrige HR-platforme.

Fleksibelt, sikkert og brugervenligt

Der er ofte pres på de medarbejdere, der er ansvarlige for lønadministrationen. Med en fleksibel og brugervenlig lønløsning, kan I optimere ressourceforbruget og undgå en for tung manuel arbejdsbyrde. Med få klik og automatiserede processer, kan I nemt og hurtigt afregne løn, indberette til SKAT og sende lønsedler ud.
Herudover lever KMD’s og vores samarbejdspartneres lønsystemer naturligvis op til at alle krav om compliance, så I på sikker vis kan håndtere medarbejdernes stamdata og de personfølsomme oplysninger, der er en del af lønadministrationen.

UX på nettet

Vil i vide mere om vores lønløsninger eller har i brug for hjælp?

Kontakt os og lad os sammen finde frem til det lønsystem, som passer til jeres organisation. Vi sidder klar til at tale med jer om, hvilke services, der bedst kan løse jeres udfordringer.

Kontakt os
Felt er påkrævet