KMD udnævner nyt direktionsmedlem

Portrait of 2 executives

Jan Gaardboe Jensen indtræder som nyt medlem af direktionen og bliver direktør for en ny strategisk forretningsenhed.

KMD har fundet sit nye direktionsmedlem internt. Jan Gaardboe Jensen er udnævnt som nyt direktionsmedlem og vil samtidigt stå i spidsen for en ny strategisk forretningsenhed, der fokuserer på tværindustrielle kerneløsninger.

”I KMD er vi på flere måder i gang med en transformation, der skal sikre, at vi står stærkt og rustet til at levere løsninger, der kan håndtere udfordringer i samfundet i mange år fremover. Vi skal sikre høj kvalitet og værdi i alt, vi gør. Jan Gaardboe Jensen har vist, at han bringer omfattende viden og erfaring inden for software- og administrative løsninger til den offentlige sektor, og jeg har stor tiltro til, at han er den rette til at påtage sig denne opgave og bidrage endnu mere til KMD” siger Per Johansson, CEO i KMD.

Jan Gaardboe Jensen ser frem til at tage fat på opgaverne og ansvaret, der kommer med den nye rolle.

”Det at samle vores tværgående kerneløsninger i én samlet forretningsenhed skaber rum for nogle spændende muligheder for at udvikle vores løsninger, brede dem ud til endnu flere markeder og fortsætte vores arbejde med at digitalisere samfund. Det ser jeg frem til at udforske i samarbejde med dygtige kollegaer. Jeg er sikker på, at vi har nogle enormt spændende år foran os i KMD,” siger Jan Gaardboe Jensen, nyt direktionsmedlem og direktør i KMD Essentials.

Jan Gaardboe Jensen har været hos KMD i seks år med ansvar for KMD BASE, der leverer løsninger til arbejdsmarkedet samt børne- og uddannelsesområdet. Han er desuden CEO og medstifter af UVdata, der, som en del af KMD, udvikler administrative løsninger til den offentlige sektor.

Jan Gaardboe Jensen

 Jan Gaardboe Jensen har været i KMD i knap seks år i spidsen for KMD BASE

Jan er medstifter og har været CEO i UVdata, der primært udvikler, supporterer og sælger administrativ software til den danske offentlige sektor.

Jan er 45 år og bor i Aalborg, gift og har to børn på 8 og 12 år. Han har en M.A. i tysk og IT og Organisation samt en MBA fra Aalborg Universitet, Aarhus Universitet og Universitetet i Bonn.

Direktionen i KMD består fremover af:

  • Per Johansson, CEO
  • Jannich Kiholm Lund, CFO
  • Ruth Wisborg, Executive Vice President og direktør i KMD Services
  • Torben Mols, Executive Vice President og direktør i KMD Industries
  • Jan Gaardboe Jensen, Senior Vice President og direktør i KMD Essentials
  • Terje Kjøs, Senior Vice President, direktør i Digital Finance og CEO i Banqsoft
  • Jette Singleton, Senior Vice President og direktør for People & Culture
  • Na’Tosha Bard, Senior Vice President og CTO