Memox lægger deres sagsbehandling i skyen som ny kunde hos KMD

KMD og Memox direktør Astrid Ravnsbæk

Familiebehandling til multietniske familier er Memox' kerneydelse. Virksomheden understøtter kommuner i Danmark og Norge, og som privat leverandør håndterer de data for mange kommuner og deres borgere. KMD har netop indgået aftale med Memox som første nye kunde i deres cloudbaserede sagsbehandlingsløsning WorkZone Cloud Edition.

Hurtig responstid, automatiske opdateringer og mulighed for at tildele sager til medarbejdere og konsulenter fordelt i hele Danmark, fuldt automatiseret. Det er nogle af de fordele, som virksomheder og myndigheder oplever ved at overgå til sagsbehandling i skyen. I en tid, hvor mange arbejder hjemmefra i længere perioder, er der kommet ekstra stor efterspørgsel efter smidig og sikker adgang hvor som helst fra. Det er grunden til, at Memox har valgt at blive kunde hos KMD.

"Som privat leverandør til kommunerne lægger vi i Memox vægt på at kunne sikre kvaliteten og effektivisere sagsstyringen i hele virksomheden. Og her ser vi et stort potentiale i WorkZone Cloud Edition," siger administrerende direktør i Memox Astrid Ravnsbæk og fortsætter:

"Jeg er overbevist om, at WorkZone vil give vores medarbejdere langt bedre mulighed for at skabe overblik og minimere indtastninger i diverse systemer. Det betyder bedre sagsstyring, både når vores indsatser skal matches til den helt rette konsulent og i forhold til processtyring. På den måde kan WorkZone både give et kvalitativt løft i opgaveløsningen og samtidig bidrage positivt til medarbejdertrivslen."

It-virksomheden KMD har over 30 års erfaring med sikker dokumenthåndtering og sagsbehandling i staten. Nu har KMD videreudviklet sagsbehandlingssystemet WorkZone, som mange offentlige myndigheder og virksomheder har benyttet i flere år, så det er tilgængeligt som en service i skyen.

WorkZone Cloud er en standardløsning, der bliver opgraderet automatisk, så kunderne undgår tidskrævende opgraderingsprojekter. Dermed er det muligt at få gavn af opdateringer langt hurtigere, end hvad man typisk oplever i de klassiske on premise-løsninger. I fremtiden forventer KMD, at flere eksisterende kunder migrerer til WorkZone Cloud. Det gælder blandt andet Serviceforbundet, som allerede er overgået til cloudløsningen. On premise-løsningen vil dog bestå, så kunderne frit kan vælge det, der matcher deres organisation. 

"Sagsbehandlingssystemer forankret lokalt har tendens til ikke blive opdateret så ofte, hvilket gør, at de nyeste innovationer ofte ikke når ud til slutbrugerne i det tempo, som vi og vores kunder kunne ønske sig. Derfor kigger mange kunder efter cloudløsninger i øjeblikket, og her er vores løsning særligt stærk med mange konfigurationsmuligheder," fortæller Bjarki Björnsson, områdedirektør i KMD.

KMD har trukket på et teknologipartnerskab med tech-giganterne Oracle og Microsoft i udviklingen af cloudløsningen, hvilket blandt andet har sikret en høj kvalitet i den tekniske og datasikkerhedsmæssige side af systemet.

Om Memox

Memox er en privat virksomhed, som i samarbejde med 70 kommuner landet over tilbyder familiebehandling og anden støtte til socialt udsatte familier, fortrinsvis multietniske familier - og altid på det sprog, som alle i familien taler og forstår. Memox har hovedkontor i København og lokale afdelinger i Århus, Aalborg, Odense og Kolding samt en dattervirksomhed i Norge. Læs mere på www.memox.dk.

Om KMD

KMD hører til blandt de største danske it-virksomheder og udvikler og leverer software- og serviceløsninger til kommune-, stats- og erhvervssegmentet i Danmark samt udvalgte segmenter i Skandinavien. KMD-koncernen har dattervirksomheder i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Polen. KMD har over 1.500 danske og internationale kunder fra den offentlige og private sektor, heraf cirka 800 danske og udenlandske virksomheder. KMD-koncernen har en årlig omsætning på omkring 5,4 mia. kr. og har cirka 3.200 ansatte. KMD er et datterselskab af NEC Corporation, der er globalt førende inden for integration af it- og netværksteknologier.

KONTAKT KMD'S PRESSEAFDELING

Portræt af Kristoffer Østergaard Kristensen

Kristoffer Østergaard Kristensen

Pressechef