Ekspedient ved Borgerservice, der betjener borger

Udvalgte løsninger til administration

Vi har flere tilpassede løsninger, der kan øge fleksibiliteten og effektiviteten i Jeres organisation.

Mand åbner dør til lokale

Intelligent dokumenthåndtering og sagsstyring

Med KMD Nova ESDH får I en effektiv løsning til dokumenthåndtering, sagsstyring og møde- og udvalgsarbejde. Her kan I også præsentere oplysninger for borgere, virksomheder og politikere.

Mand sidder med tablet

Lad os klare bevaring og arkivering for jer

I dag er det et lovkrav at arkivere digitalt. Med KMD Arkivering er I sikre på at leve op til de krav, der gælder for jer.

Ny it til den nye måde at være kommune på

Den kommunale service skal hænge sammen, og den skal møde borgerne der, hvor de er. Den skal være sikker, så de er trygge ved det digitale. Og når digitaliseringen ruller ud, skal effekten følge med.

Det er nogle af pejlemærkerne i den fælleskommunale digitaliseringsstrategi, og den er vi i fuld gang med at gøre til virkelighed i KMD.

Få sammenhæng på tværs

På det administrative felt står vores udvikling af den nye KMD Nova-familie helt centralt. Løsningen er designet til den nye måde at arbejde på, og den afspejler fuldt og helt de nye digitale krav. Med samspil mellem systemer, udbredt automatik, deling af data og virtuelt rum for samarbejdet, både på tværs af kommunen, med borgerne og med jeres eksterne parter. Det er gennemført digitalisering, der er enkel og intuitiv, også når politikerne sidder til møder eller skolelæreren indberetter på sin tablet på lærerværelset.

Vi udvikler KMD Nova i tæt samarbejde med kommunerne, så brugerne får en løsning, de kan lide - og I får en logisk sammenhæng i både data og processer.

Tal til systemerne - det betaler sig

Talegenkendelse er en af de hurtige genveje til effektivisering. I dag er det ikke usædvanligt, at registreringen går dobbelt så hurtigt med talegenkendelse. Samtidig får kvaliteten et mærkbart løft, og medarbejderne trives med det.

Talegenkendelse er ikke kun for de medarbejdere, der tilbringer det meste af dagen med journalisering. Langt de fleste medarbejdere kan spare tid med talegenkendelse - også når de er på farten med mobilen.

Ryk hurtigt på nye agendaer

Selvom den kommunale administration er yderst kompleks, skal jeres it være adræt. Den skal kunne udvikle sig i takt med voksende serviceforventninger, detaljerede krav til dokumentation og ikke mindst - skiftende reformer, love og politiske vindretninger.

Det er også den nye virkelighed i KMD. Fleksible platforme, brugergrupper og agil udvikling er vores opskrift på en digitalisering, der holder trit med forretningen. Og hos os får I samtidig den sikkerhed, der har været vores kendemærke i årtier.

Vi sidder klar til at besvare jeres spørgsmål

Vores eksperter inden for det administrative område sidder klar til at tage en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide om vores digitale løsninger og få svar på jeres spørgsmål.

Kontakt os
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer om offentlig administration.

Tilmeld dig her