Organdonation kan blive overflødigt i fremtiden med ny teknologi

I podcastserien Future X taler værterne David Guldager og Therkel Sand om fremtidens teknologier. Denne episode handler om fremtidens sundhedsvæsen. Lyt med når Rene Hauge Sørensen, Business Line Director hos KMD fortæller om, hvordan teknologi og data kan være med til at ændre sundhedsvæsnet fra at være helbredende til også at være forebyggende.

Publiceret: 18. august 2021
Hånd, der peger på tablet med moduler på skærmen, mens person i baggrunden holder stetoskop og interagerer med sin tablet på bordet

Organdonation kan blive overflødigt i fremtiden med ny teknologi

18. august 2021

Længde: 36:33
Sprog: Dansk
Deltagere: David Guldager, Therkel Sand og Rene Hauge Sørensen, Business Line Director hos KMD

Kontakt os

Portræt af Jesper Bækgaard

Kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke muligheder I har inden for AI. Rene Hauge Sørensen, Business Director hos KMD, sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på jeres spørgsmål.

Vil du vide mere?

Data rummer uanede potentialer for viden og giver forretningsmuligheder i form af ressourceoptimering, nye indsigter, bedre beslutningsgrundlag og udvikling af services og produktkoncepter. Data er et stort begreb, og det er vigtigt at analysere og bruge det korrekt. KMD hjælper jer med dataanalysen og gør jeres hverdag nemmere.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om data og analyse. Så er du blandt de første, der modtager de seneste nyheder, indsigter og invitationer.

Tilmeld dig her