Bliv klar til fremtidens energimarked

Danmarks omstilling til vedvarende energi kræver ikke bare innovative it-løsninger, der kan sikre en effektiv og stabil drift. Den kræver også erfaringen til at udvikle og implementere dem. Som en af Danmarks førende it-virksomheder har vi mere end 50 års ekspertise inden for softwareudvikling. Dermed er vi klar til støtte hele energisektoren i overgangen til fremtidens energimarked med vores erfaring i at tænke fremad. Forandring er nemmere, når man har prøvet det før. Få del i 50 års erfaring i at tænke fremad.

50 års erfaring i at tænke fremad

ANSVAR FOR SAMFUNDSUDVIKLINGEN

Vores løsninger hjælper forbrugere, virksomheder og samfundet med en hurtigere omstilling til grøn energi og en bedre ressourceudnyttelse.

OPLYSTE BESLUTNINGER

Vi gør vores kunder i stand til at træffe hurtigere og bedre forretningsbeslutninger baseret på avancerede dataanalyser og opdateret markedsindsigt.

FLEKSIBLE LØSNINGER TIL ET OMSKIFTELIGT MARKED

Vi gør fleksibilitet til et styrende princip i energisektoren, omlægger energiforbrug efter grøn energi og leverer fleksible løsninger, der er i stand til at tilpasse sig et dynamisk energimarked.

BYGGET TIL FREMTIDEN

Vi gør det muligt for energiaktører at udnytte potentialet i fremtidssikret teknologi, der styrker deres forretningsmodel og tjener samfundets interesser.

Målepunkter vi håndterer data fra

Tekst, hvor der står "over 40 milliarder"

Energiafregninger vi årligt håndterer for i DKK

Tekst, hvor der står over 50 millioner.

DKK vi årligt investerer i nye energiløsninger

Tekst, hvor der står 164 procent

Er Datamængden vi håndterer steget med

Tekst, hvor der står 50 års

erfaring i at tænke fremad

Vil I gerne høre mere om, hvordan I kan blive klar til fremtidens energimarked?

Benjamin Nørby, Salgsdirektør i Energy Solutions Sales, sidder klar til at hjælpe. Han har et indgående kendskab til energimarkedet, er i daglig kontakt med energiselskaber og kender de it- og software-behov, der er på området. Kontakt Benjamin for en uforpligtende snak.

Benjamin Nørby, Head of Industry Sales
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om energi og forsyning. Så er du blandt de første der modtager de seneste nyheder, indsigter og invitationer.

Tilmeld dig her