Skolebørn griner på skolegang

Overblik og samarbejde

Manuelle processer forbundet med udarbejdelse af eksempelvis elevplaner, årsplaner og ugeplaner er velkendte tidsrøvere på de danske skoler.

Med overgangen til digitale læringsplatforme får lærerne nye hjælpemidler til at levere den bedst mulige undervisning på den mest effektive måde. Og ledelsen får et bedre overblik over skolens overordnede målsætninger – og opfyldelsen af disse målsætninger.

MinUddannelse er markedets mest komplette digitale læringsplatform. Den er udviklet med afsæt i det daglige samarbejde mellem elever, lærere og forældre og understøtter alle faglige arbejdsgange.

Lærer og elev taler sammen i klasseværelse
Faglig og administrativ udvikling på børn og unge området

Dynamisk elevarbejde

I årsplanen i MinUddannelse kan der eksempelvis oprettes læringsforløb med tekst, billeder, videoer og opgaver. Til de enkelte læringsforløb kan man vælge mål fra Fælles Mål og hente forslag til læringsmål fra EMU-portalen.

Ugeplanen i MinUddannelse formes ud fra de læringsforløb, som ligger i årsplanen. Undervisningsforløb, opgaver og afleveringer samles i digitale hæfter, som både lærere, elever og forældre altid har adgang til. Arbejdet med læringsmål og vurderinger på Fælles Mål bliver løbende lagt ind i elevplanen, som dermed altid afspejler det aktuelle arbejde i klasseværelset.

Det hele bliver samlet i elevprofilen i MinUddannelse, hvor læringsmålene, vurderingerne på Fælles Mål, karaktergennemsnit, fravær m.m. vises og kan danne udgangspunkt for en faktabaseret dialog mellem elever, lærere og forældre.

Kalender

Elevplanen formes dynamisk gennem hele skoleåret og undgår dermed at blive en administrativ byrde – fx forud for skole-hjem-samtaler

Grafik af tandhjul med flueben i midten

Elevplanen følger automatisk eleven ved skoleskift, så I slipper for manuelt tastearbejde

Idé og læring

Læringsforløb samles i et fælles bibliotek, så lærerne kan hente inspiration hos hinanden – eller hos kollegaer på andre skoler i kommunen

Viden og inspiration - MinUddannelse

Tillægsmoduler til MinUddannelse

Grundmodulet i MinUddannelse er den dynamiske elevplan. Derudover indeholder platformen en række tillægsmoduler.

Mand skriver i regneark på computer

Integrationer

Integration til TEA/KMD, så i kan se karakterer og fraværsoplysninger på eleverne. MinUddannelse giver også mulighed for dyb integration til digitale læremidler via API (bl.a. Gyldendal).

Mand kigger på tablet

Billed- og videostreaming

Billed- og videostreaming i MinUddannelse giver jer mulighed for at håndtere billeder og stream video.

mobiltelefon

SKY-komponent

Dyb integration til Office 365 og Google Apps.

mand på kontor

Ledercockpit

Adgang til ledelsesinformation for skolelederen og kommunen.

Kolleger taler sammen i mødelokale

Årsplanlægning

Opret årsplaner og læg forløb ind i årsplanen.

Kvinder smiler på kontor

Forløbsplanlægning og afvikling

Læg indhold ind i forløbene, arbejd med ugeplaner og lad eleverne uploade deres opgaver. Integration til bl.a. Flickr og Skoletube.

Vil I vide mere?

Vil I gerne høre mere om jeres muligheder med MinUddannelse? Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Helle Kjærgaard, konsulent, sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på jeres spørgsmål.

Portræt af Helle Kjærgaard
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for Børn- og Uddannelsesområdet. Så er du altid opdateret med de seneste indsigter og nye løsninger til sektoren.

Tilmeld dig her