Ung kvinde, der står og kigger ned i sin telefon med KMD WorkZone grafik rundt om hende

Elektronisk sags- og dokumenthåndtering til både offentlige organisationer og private virksomheder

Med ESDH-platformen KMD WorkZone får I en standardiseret informationsplatform bygget til at modellere og styre organisationers forretningsforståelse. Løsningen skaber mulighed for øget effektivitet, bedre samarbejde og en helt ny form for it-understøttelse af vidensmedarbejdere.

Læs om, hvordan vores kunder benytter ESDH-platformen

En ESDH-platform, der er tilpasset dine behov

Alt for ofte tager digitalisering udgangspunkt i teknologien i stedet for brugernes behov. KMD WorkZone bryder med denne tankegang og introducerer en smartere, mere effektiv tilgang til informationsbehandling. Selvom KMD WorkZone er bygget på standardkomponenter giver platformen brugerne mulighed for at modulere deres løsning til at passe deres specifikke behov. Således er det muligt at bygge fagspecifikke processer for opgaver, enheder og processer. Og fordi KMD WorkZone er bygget på standardkomponenter er sikkerhed, compliance og governance altid i top.

KMD WorkZone grafik med et roadmap, der løber gennem skærmene af en telefon, tablet og computer.
Smilende ung kvinde, der kigger på sin telefon i bussen

Jeres digitaliseringsrejse – på jeres vilkår

KMD WorkZone platformen gør det muligt for jer at modellere processer, bygge automatiseringer, integrationer og procedurer – alt sammen så det passer med jeres ambitioner og behov. Modeller selv jeres forretning, få hjælp af vores forretningskonsulenter, eller få hjælp af en af vores certificerede partnere. Valget er jeres.

Jeres udgangspunkt i fokus

Traditionelt er informationsbehandlingssystemer blevet udviklet enten som fagspecifikke eller standardprodukter. Fagspecifikke løsninger er omkostningstunge og tager lang tid at udvikle, hvilket ofte resulterer i, at systemerne er uddaterede, allerede inden de er taget i brug. På den anden side passer standardløsninger aldrig helt organisationens specifikke behov, hvilket kræver dyre nødløsninger. Med KMD WorkZone får du det bedste fra begge verdener – uden alt besværet.

Fodgængere i fugleperspektiv med indsat KMD WorkZone grafik

FÅ SVAR PÅ JERES SPØRGSMÅL

Her kan I finde svar på de typiske spørgsmål om KMD WorkZone

KMD WorkZone er et ESDH-system, som er bygget til at modellere og styre organisationers forretningsforståelse. Løsningen skaber mulighed for øget effektivitet, bedre samarbejde og en helt ny form for it-understøttelse af vidensmedarbejdere.

KMD WorkZone er med til at optimere de processer, der blandt andet er forbundet med jeres journalisering, arkivering, sags-, dokument- og kontraktstyring. I kan derfor få lettere arbejdsgange, spare ressourcer og bevare overblikket over jeres elektroniske sags- og dokumenthåndtering.

KMD WorkZone er et alsidigt system, som har relevans både for staten og den private sektor. Vores løsninger kan hjælpe jer med blandt andet kontraktstyring, journalisering, arkivering, ministerbetjening, procesoptimering og dokumentstyring.

I er altid velkomne til en uforpligtende dialog om, hvordan vi kan hjælpe jer med at komme i gang med at bruge KMD WorkZone. Kontakt os gennem formularen nedenunder, og så finder vi sammen ud af, hvilke muligheder I har.

Vil du høre mere?

Vil du vide mere om, hvordan I kan udnytte mulighederne i KMD WorkZone platformen, så udfyld kontaktformularen herunder, så er vi klar til en uforpligtende snak.

Mand trykker på smartphone
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra KMD WorkZone direkte i din indbakke.

Tilmeld her